32 Rum & Kök Sigtuna

32 Rum & Kök Sigtuna
Mysigt Hotell med Restaurang, Konferens & Möte

När du kliver in på 32 Rum & Kök i Sigtuna, möts du av en atmosfär som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet. Beläget vid strandkanten av Mälaren, erbjuder detta hotell en oslagbar utsikt och en känsla av lugn, trots dess närhet till både Stockholm och Arlanda flygplats.

Konferens vid Mälarens strand

För de som söker en konferensanläggning som kombinerar effektivitet med avkoppling, är 32 Rum & Kök ett strålande val. Med sitt centrala läge i Sigtuna, erbjuder hotellet en unik möjlighet för goda möten där både kropp och knopp kan finna ro. Oavsett om du planerar en större konferens eller ett mindre möte, erbjuder hotellets faciliteter allt du behöver för en lyckad sammankomst.

Nära, men ändå långt borta

Trots att 32 Rum & Kök ligger strategiskt nära både Stockholm och Arlanda, känns det som en värld bort från stadens brus. Sigtuna, med sin rika historia och charmiga gator, erbjuder en perfekt bakgrund för avkoppling efter en dag av möten eller utflykter.

Matupplevelser vid vattnet

En av höjdpunkterna på 32 Rum & Kök är utan tvekan deras restaurang. Med en säsongsmeny som ständigt förnyas, kan gästerna njuta av rätter tillagade med lokala råvaror av högsta kvalitet. Restaurangen är inte bara öppen för konferensdeltagare, utan välkomnar alla som vill uppleva en kulinarisk resa i en avslappnad miljö.

Sammanfattning

Om du letar efter en konferensanläggning som kombinerar det bästa av två världar – närhet till storstaden och en lugn, naturskön miljö – då är 32 Rum & Kök i Sigtuna det självklara valet. Med sin oslagbara kombination av läge, faciliteter och matupplevelser, erbjuder detta hotell en unik möjlighet för både affärsresenärer och semesterfirare att skapa minnesvärda stunder.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

32 Rum & Kök Sigtuna

Anläggningens adress

Stora Gatan 79, 193 30 Sigtuna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell

På Rosersbergs Slottshotell vid Arlanda välkomnar vi gäster från när och fjärran till en helt unik miljö på ett av Sveriges kungliga slott. Här finns konferens- och möteslokaler för dig som kräver det lilla extra, pampiga bröllopsvenues med vykortsbakgrund och festlokaler med finess och avskildhet.
Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport: En förstklassig konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar modern design med toppmoderna mötesfaciliteter. Utforska kultur, hållbarhet och oslagbara utsikter nära Stockholm.
Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel: En toppmodern konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar bekvämlighet med lyx. Perfekt för affärsresor, möten och kulinariska upplevelser nära Stockholm.
Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens

I vacker upplandsnatur några kilometer utanför Kungsängen ligger herrgården Gällöfsta. Här förenas anor från 1300-talet med modern mötesmiljö och utvecklade möteskoncept. Den nuvarande mycket välbevarade herrgårdsbyggnaden uppfördes på 1700-talet och inrymmer flera genuina matsalar och sällskapsrum.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 32 Rum & Kök Sigtuna


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se