Best Western Arlanda Hotellby

Best Western Arlanda Hotellby
Hos oss på BW Arlanda Hotellby kan du konferera tryggt och säkert!

Best Western Arlanda Hotellby är ett prisvärt hotell som är strategiskt beläget nära Arlanda Flygplats. Med sin närhet till flygplatsen, samt enkel tillgänglighet till Stockholm, erbjuder hotellet en praktisk plats för konferenser, särskilt för deltagare som anländer med flyg.

Hotellet

Best Western Arlanda Hotellby erbjuder bekväma rum, där varje rum är smakfullt inrett och utrustat med moderna faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse. Hotellets fokus ligger på gästernas komfort och avkoppling, med en strävan efter att skapa en atmosfär av lugn och hemtrevnad.

Konferens

Hotellet har en välutrustad konferensavdelning med flera mötesrum och konferenslokaler. Dessa anpassas för olika grupper, från mindre till större sällskap. Hotellets professionella personal hjälper gärna till att organisera olika konferenser, och strävar efter att säkerställa en lyckad mötesupplevelse.

Maten

Restaurangen på hotellet erbjuder en varierad meny med både lokala och internationella rätter. Här kan gästerna avnjuta en välsmakande middag i en elegant och avslappnad miljö. För den som föredrar en mer avslappnad atmosfär, finns det även en bar där man kan njuta av en cocktail eller ett glas vin.

Transport och parkering

För att ytterligare underlätta vistelsen för gästerna, erbjuder Best Western Arlanda Hotellby en kostnadsfri transferbuss som kör till- och från Arlanda flygplats varje hel- och halvtimme, dygnet runt. Dessutom inkluderar vistelsen fri parkering, vilket gör det både smidigt och prisvärt att konferera hos hotellet.

Sammanfattning

Best Western Arlanda Hotellby erbjuder ett prisvärt alternativ för dem som söker komfort och bekvämlighet. Dess läge nära Arlanda Flygplats gör det särskilt lämpligt för konferenser där deltagare ofta anländer med flyg. Hotellet fokuserar på att erbjuda en bekväm vistelse och möjligheter till avkoppling, och med sin tillgänglighet till Stockholm city blir det en attraktiv bas för både konferenser och utforskande av området.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Best Western Arlanda Hotellby

Anläggningens adress

Bristagatan 22, 195 60 Arlandastad

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Bergendal

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.
Steningevik

Steningevik

Upptäck Steningevik Konferensanläggning, det optimala valet för din nästa konferens nära Stockholm och Arlanda. Utmärkt service, förstklassiga faciliteter och gourmetmat väntar dig i en naturskön miljö. Boka konferens idag och överträffa dina förväntningar!
Skåvsjöholm

Skåvsjöholm

Upptäck Skåvsjöholm – en utmärkt konferensanläggning i Stockholms skärgård, endast 25 minuter från Stockholm City och 35 minuter från Arlanda. Njut av moderna möteslokaler, nyrenoverade hotellrum och förstklassiga faciliteter med panoramautsikt över vattnet. Boka nu för en lyckad konferensupplevelse där atmosfär, service, teknik och aktiviteter samspelar för att skapa minnesvärda möten.
32 Rum & Kök Sigtuna

32 Rum & Kök Sigtuna

Upptäck 32 Rum & Kök i Sigtuna - en unik konferensanläggning vid Mälarens strand, nära Stockholm och Arlanda. Njut av historisk charm, moderna faciliteter och utsökta matupplevelser.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Best Western Arlanda Hotellby


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se