Clarion Collection Hotel Uppsala

Clarion Collection Hotel Uppsala
Välkommen till det mysiga och personliga hotellet med det perfekta läget i Uppsala.

Clarion Collection Hotel Uppsala är ett charmigt hotell i hjärtat av Uppsala. Den historiska byggnaden ger en hemtrevlig atmosfär och är perfekt belägen för att utforska staden.

Läget

När du bor på Clarion Collection Hotel Uppsala har du privilegiet att bo på ett av stadens mest centrala lägen. Trevliga restauranger och butiker är bokstavligen runt hörnet, och några av Uppsalas mest kända sevärdheter, inklusive slottet, den magnifika domkyrkan och huvudgatan, är bara några minuters promenad bort. Detta ger dig möjlighet att uppleva stadens puls och historia med lätthet.

Det centrala läget är inte bara praktiskt för stadens utforskande, utan även för att nå hotellet. Uppsala centralstation ligger bara 200 meter bort, vilket gör det enkelt att komma till och från hotellet, oavsett om du använder kollektivtrafik eller kommer med bil. För internationella resenärer är det värt att notera att det tar endast 17 minuter att pendla till/från Arlanda flygplats med tåg, vilket gör detta hotell till ett bekvämt val.

Möten i moderna lokaler

På Clarion Collection Hotel Uppsala är möten och konferenser en naturlig del av upplevelsen. De moderna möteslokalerna passar för alla typer av evenemang, från mindre, intensiva möten och seminarier till större konferenser och evenemang. Den dedikerade personalen finns där för att vägleda dig genom planeringsprocessen och se till att ditt möte eller evenemang blir en succé.

Det centrala läget och de tillgängliga parkeringsmöjligheterna gör det enkelt för deltagarna att nå hotellet, oavsett om de reser med bil eller tåg. Stockholm är endast en timme bort med tåg alternativt med bil.

Historia som hyllas

Clarion Collection Hotel Uppsala är inte bara en plats att övernatta på; det är en plats som hyllar sin historia. Byggnaden, som härstammar från 1950-talet och initialt byggdes som en bostad för hantverkare, kallas fortfarande ’Hantverkshuset’. Hotellet har medvetet valt att bevara och hedra byggnadens rika historia.

Denna hyllning till historien återspeglas i hela hotellet, från symboler och autentiska föremål som representerar de ursprungliga 18 hantverkarna till konferensrummen som är namngivna efter olika yrken. I receptionen och restaurangen hittar du smides- och glaskonstverk samt kopparrör, allt som påminner om hantverkarnas historia.

En särskilt fascinerande del av historien är det blyförslutna kopparskrinet, som traditionellt gömdes någonstans i husets grundfundament. Det har nu återfunnits och är synligt och belyst för gäster vid receptionen. Detta är en tradition som fortsätter att leva på Clarion Collection Hotel Uppsala och är ett unikt inslag i den rika historien som omger detta hotell.

Clarion Collection Hotel Uppsala erbjuder inte bara en bekväm och välkomnande miljö för besökare, utan också en möjlighet att fördjupa sig i stadens historia och traditioner. Det är en plats där nutid och historia smälter samman för att skapa en minnesvärd upplevelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Clarion Collection Hotel Uppsala

Anläggningens adress

Storgatan 30, 753 31 Uppsala

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Elite Hotel Academia

Elite Hotel Academia

Elite Hotel Academia är ett bra val för den som söker komfort i centrala Uppsala. Hotellet, som är beläget intill centralstationen i det historiska posthuset, erbjuder 198 elegant inredda rum, 10 toppmoderna mötes- och eventlokaler, samt ett gym med bastu.
Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård

Strax utanför Uppsala och Knivsta, vackert beläget intill Mälarens strand finner du Krusenberg Herrgård. Här konfererar du i storslagen miljö med grönskande omgivningar. Herrgården erbjuder 11 event- och konferenslokaler för både små och stora grupper, med plats för upp till 90 personer.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Clarion Collection Hotel Uppsala


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se