Destination Apelviken

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Destination Apelviken
Ditt möte som du vill ha det

Destination Apelviken är en framstående plats för konferenser och möten i Varberg, inbäddad i en naturskön omgivning med en rik historia som sträcker sig tillbaka över ett sekel. Ursprungligen var Apelviken en idyllisk havsvik längs Kattegatts kustlinje. När tåget gjorde sitt intåg i området, blev det populärt för badgäster att besöka platsen, och snart började människor också campa längs stranden.

Området

Denna enkla tältplats utvecklades med tiden till det moderna och omfattande rekreationsområdet som idag kallas Destination Apelviken. Här kan man njuta av camping, en pool, en mängd aktiviteter, två restauranger och ett hotell som välkomnar gäster året runt. Platsen strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser och en känsla av välbefinnande som varar långt bortom semesterperioden.

Boendealternativ

Besökare har möjlighet att bo nära vattnet i en unik och naturskön omgivning. Boendemöjligheterna är många och varierade, från hotellrum till stugor, husvagnar, tält och husbilar. Destination Apelviken fungerar som en idealisk bas för att utforska hela Västkusten. Med endast en timmes resa till Göteborg kan man uppleva stadslivet, ta en dagstur till Bohuslän, besöka Borås Djurpark eller shoppa på det välkända Ullared, som ligger bara en halvtimmes bilresa bort.

Hotellet

Hotellet erbjuder sviter som de kallar lägenheter. Dessa boenden är mer än bara rum; de erbjuder bekvämt boende med två separata sovrum, ett rymligt allrum med ett fullt utrustat kök, ett modernt badrum och en härlig uteplats. Varje lägenhet har en yta på hela 46m² fördelat över två våningar och rymmer upp till fyra personer. Dessutom finns fri parkering i direkt anslutning till lägenheterna, och varje morgon ingår en generös frukost med ett brett urval av läckerheter.

Konferens

Platsen förstår vikten av möten och hur de kan främja tillväxt och utveckling. Varje möte är unikt och har sina egna specifika behov och mål. Destination Apelviken strävar efter att göra det enkelt för sina konferensgäster att uppnå sina mål genom att erbjuda generösa, ljusa och rymliga möteslokaler med en fantastisk havsutsikt och högt i tak. Oavsett om det är stora möten, praktiska övningar eller kreativa brainstorming-sessioner, så erbjuder de den perfekta miljön för att möta era behov och göra era möten framgångsrika. De har alla resurser du behöver för att säkerställa en lyckad konferensupplevelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Destination Apelviken

Anläggningens adress

Sanatorievägen 4, 432 53 Varberg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Upptäck Varbergs Stadshotell & Asia Spa – en unik konferensanläggning på Västkusten där sekelskiftesatmosfär möter asiatiska influenser. Njut av lyxigt spa, gourmetmat och moderna konferensmöjligheter i hjärtat av Varberg.
Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Vid Varbergs Kusthotell vävs havets lugnande toner och horisontens oändlighet samman till en symfoni av salta ögonblick, kulinariska äventyr, hälsofrämjande träning, boende vid havet och avstressande spa-ritualer där havsvattnet är den centrala ingrediensen. Det är en destination där gästerna befinner sig endast 52 steg från det mäktiga havets brus.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Destination Apelviken


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se