Elite Hotel Academia

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Elite Hotel Academia
Ett centralt och charmigt hotell med alla bekvämligheter

Elite Hotel Academia är ett bra val för den som söker komfort i centrala Uppsala. Hotellet, som är beläget intill centralstationen i det historiska posthuset, erbjuder 198 elegant inredda rum, 10 toppmoderna mötes- och eventlokaler, samt ett gym med bastu. Här kan gästerna även njuta av middagen på Restaurang Nobel och beundra den hisnande utsikten från Miss Voon’s skybar på 11:e våningen. Med Uppsala Konsert & Kongress inom bekvämt gångavstånd och en smidig 20-minuters pendling från Arlanda, erbjuder detta hotell en mycket bra plats i staden.

Hotellet

Elite Hotel Academia är synonymt med komfort. De 198 rummen är smakfullt inredda med omsorgsfullt utvalda detaljer som skapar en avkopplande och exklusiv atmosfär. Varje rum är en fristad av elegans och bekvämlighet där gästerna kan koppla av och återhämta sig efter en lång dag med möten.

Möteslokaler

Hotellet erbjuder tio moderna mötes- och konferenslokaler som kan rymma allt från 2 till 250 personer. Placeringen mitt i hjärtat av Uppsala gör det enkelt för konferensdeltagare att hitta hit. Hotellet är bara ett stenkast från centralstationen, 18 minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från Stockholm. För de som anländer med bil finns parkeringsmöjligheter både i hotellets garage och på innergården.

Restaurangen

Starta dagen rätt med en härlig frukostbuffé på restaurang Nobel, en bra början på en framgångsrik dag. Gastropuben The Bishop Arms erbjuder tillagad mat, ett brett utbud av öl och en trevlig uteservering med utsikt över torget. Miss Voon, med sin skybar på 11:e våningen, är destinationen för att njuta av underbara drinkar och panoramautsikt över Uppsala.

Upptäck Uppsala

Uppsala, Sveriges fjärde största stad, bjuder på en mängd upplevelser för besökare. Med ett livligt studentliv är staden ständigt i rörelse. Det pulserande nattlivet och många shoppingmöjligheter gör att det alltid finns något att göra, oavsett ålder. Staden är rik på arkitektoniska skatter och kulturella sevärdheter.

Historia och modernitet i perfekt harmoni

Elite Hotel Academia är en plats där historia och modernitet möts i perfekt harmoni. Hotellet ligger i en historisk byggnad som tidigare fungerade som posthus, vilket ger en känsla av unik charm. Här kan du beundra autentiska detaljer som bevarats och hedrat från byggnadens förflutna.

På Elite Hotel Academia Uppsala strävar man efter att skapa minnesvärda vistelser för gästerna. Med sin idealiska plats, moderna möteslokaler och enastående service är detta hotell en destination som inte bara erbjuder bekvämlighet utan även en känsla av att vara hemma borta från hemmet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Elite Hotel Academia

Anläggningens adress

Suttungs gränd 6, 753 19 Uppsala

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Clarion Collection Hotel Uppsala

Clarion Collection Hotel Uppsala

Clarion Collection Hotel Uppsala är ett charmigt hotell i hjärtat av Uppsala. Den historiska byggnaden ger en hemtrevlig atmosfär och är perfekt belägen för att utforska staden.
Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård

Strax utanför Uppsala och Knivsta, vackert beläget intill Mälarens strand finner du Krusenberg Herrgård. Här konfererar du i storslagen miljö med grönskande omgivningar. Herrgården erbjuder 11 event- och konferenslokaler för både små och stora grupper, med plats för upp till 90 personer.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Elite Hotel Academia


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se