Helio Kista

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Helio Kista
Europas största kluster av IT-bolag

Helio Kista är mer än bara en plats för möten och konferenser; det är en kreativ hubb i hjärtat av Stockholms Kista, en av stadens mest innovativa och teknikdrivna områden. Denna arkitektritade mötesanläggning är strategiskt belägen på huvudgatan i Kista, vilket gör den till en idealisk plats för företagsevenemang, konferenser och möten.

Mötesrum för alla behov

Helio Kista stoltserar med sina mötesrum som kan rymma upp till 200 personer. Oavsett om du planerar en mindre workshop, en stor konferens eller något däremellan har de flexibla mötesrummen rätt utrustning och design för att möta dina behov. De är perfekta för att hålla kundmöten, presentationsföreläsningar, teambuildingaktiviteter eller strategiska sammanträden.

Närhet till innovation

En av Helio Kistas stora fördelar är dess närhet till några av Sveriges mest framstående teknik- och telekommunikationsföretag, inklusive Ericsson och Tele2. Om du har affärsrelationer eller samarbeten med dessa företag kommer Helio Kista att vara en strategisk mötesplats för dig. Dessutom ligger Kistamässan, en av Stockholms största evenemangsarenor, alldeles runt hörnet, vilket gör Helio Kista till en idealisk plats för att arrangera evenemang som kopplar samman teknik, innovation och affärsmöjligheter.

Bra Transportförbindelser

Helio Kista är också utmärkt beläget när det gäller transportförbindelser. Tunnelbanestationen och pendeltågsstationen ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt för både lokalbor och besökare att nå platsen. Detta är särskilt fördelaktigt om du har internationella deltagare som anländer med flyg, eftersom Arlanda flygplats är lättillgänglig med pendeltåget.

Hjälpsam Personal och Community Managers

För att säkerställa att ditt evenemang eller möte går smidigt och framgångsrikt, finns det vänlig och professionell personal tillgänglig på plats. Deras Community Managers är alltid redo att hjälpa dig med allt du behöver, från teknisk support till att organisera kringtjänster som catering och logistik.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Helio Kista den ultimata destinationen för företag som söker en modern och inspirerande plats för sina möten, konferenser och evenemang. Med sin bekväma beliggenhet i Stockholms Kista, en mängd olika mötesrum, och närhet till teknik- och telekomindustrin, är Helio Kista en plats där stora idéer blir verklighet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Helio Kista

Anläggningens adress

Time Building, Kistagången 12, 164 40 Kista

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport: En förstklassig konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar modern design med toppmoderna mötesfaciliteter. Utforska kultur, hållbarhet och oslagbara utsikter nära Stockholm.
Villa Aske

Villa Aske

Idylliskt och idealiskt nära Stockholm och Arlanda ligger Villa Aske - Sveriges närmaste och mest kompletta konferensanläggning. Här präglas atmosfären av ro, värme och kärlek. Med klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk natur.Avkoppling och konferens. Avskilt, men samtidigt nära.
Scandic Infra City

Scandic Infra City

Scandic Infra City - Ditt Ultimata Möteshotell i Norra Stockholm. Boka din nästa konferens, mässa eller evenemang på Nordens ledande mötesanläggning med egen mässhall, kongresshall och 40 konferensrum. Njut av tropisk inomhusträdgård, relaxcenter och perfekt läge nära Arlanda.
Best Western Arlanda Hotellby

Best Western Arlanda Hotellby

Beläget endast ett stenkast från Arlanda Flygplats och med närheten till Stockholm, är Best Western Arlanda Hotellby den ultimata platsen för konferenser där många deltagare anländer via flyg.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Helio Kista


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se