Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel
Möten och anpassade evenemang på Stockholm Arlanda flygplats

Radisson Blu Arlandia Hotel, beläget strategiskt vid Stockholm-Arlanda flygplats, är mer än bara ett hotell. Det är en konferensanläggning som erbjuder en sömlös kombination av bekvämlighet, komfort och professionalism, vilket gör det till ett utmärkt val för affärsresenärer och konferensdeltagare.

Möten och konferenser vid flygplatsen

Med 24 flexibla mötesrum som kan rymma upp till 244 personer, är Radisson Blu Arlandia Hotel en perfekt plats för att arrangera möten och konferenser. Oavsett om det är en dagkonferens eller ett flerdagarsevenemang, erbjuder hotellet 342 ljudisolerade rum och sviter, vilket garanterar en lugn och avkopplande vistelse för alla deltagare. Dessutom underlättar den kostnadsfria bussförbindelsen till flygplatsen logistiken, vilket gör resandet smidigt och effektivt.

Ett hem borta från hemmet

Varje rum på Radisson Blu Arlandia Hotel är designat med gästens komfort i åtanke. Den lugna inredningen, ljudisolerade fönstren och moderna bekvämligheter som fritt wifi och platt-tv garanterar en avkopplande vistelse. För de som vill hålla sig aktiva, erbjuder hotellets wellnesscenter en inomhusbassäng, bastu och gym.

Kulinariska upplevelser på The Gate

The Gate, hotellets signaturrestaurang, erbjuder en meny som speglar en fusion av internationella smaker och svenska specialiteter. Med ett fokus på lokala och säsongsbetonade ingredienser, garanterar The Gate en matupplevelse som är både autentisk och minnesvärd. Den avslappnade atmosfären och den vänliga personalen gör det till en idealisk plats för både affärsmiddagar och avslappnade måltider.

Nära Stockholm

Tack vare hotellets närhet till Arlanda Express, kan gästerna enkelt ta sig till centrala Stockholm på bara 18 minuter. Oavsett om det är för en affärsmöte, sightseeing eller shopping, är Stockholm lättillgängligt från Radisson Blu Arlandia Hotel.

Sammanfattning

För de som söker en konferensanläggning nära Stockholm, kombinerat med bekvämligheten av att vara vid Arlanda flygplats, är Radisson Blu Arlandia Hotel det självklara valet. Med moderna faciliteter, enastående mat och en oslagbar plats, sätter detta hotell en ny standard för affärsresor och konferenser.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Radisson Blu Arlandia Hotel

Anläggningens adress

Kabinvägen 3, 190 60 Stockholm-Arlanda

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens

I vacker upplandsnatur några kilometer utanför Kungsängen ligger herrgården Gällöfsta. Här förenas anor från 1300-talet med modern mötesmiljö och utvecklade möteskoncept. Den nuvarande mycket välbevarade herrgårdsbyggnaden uppfördes på 1700-talet och inrymmer flera genuina matsalar och sällskapsrum.
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

Välkommen till Quality Hotel Friends - konferenshotellet för de stora ögonblicken! Vi är stolta över att kunna erbjuda en unik evenemangsmiljö i hjärtat av Arenastaden, Solna, bara 200 meter från den populära Mall of Scandinavia.
Runö Möten & Events 

Runö Möten & Events 

Upptäck Runö Möten & Events i södra Roslagen: en unik konferensanläggning nära Stockholm med moderna konferenslokaler, naturskön miljö, och KRAV-certifierad matupplevelse
Sigtunahöjden

Sigtunahöjden

Sigtunahöjden är en mötesanläggning i världsklass och vi älskar utveckling och hållbarhet. ”Tillsammans för en hållbar framtid” är vår vision och vi drivs av hållbarhet på riktigt, att jobba tillsammans, att lära ut, att lära av varandra samt att skapa dagens wow!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Radisson Blu Arlandia Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se