Rosersberg Slottshotell

Rosersberg Slottshotell
En plats för samtal, möten och weekends med stil

Rosersberg Slott är beläget i Stockholms län, cirka 30 minuters bilfärd från Stockholm city och bara 10 minuter från Arlanda flygplats. Slottet är omgivet av en vacker park och ligger längs med Mälarens strand, vilket ger en idyllisk och avslappnad atmosfär.

Slottet

Det kungliga slottet, som är byggt i rokokostil, har en lång och intressant historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Fram till idag har slottet fungerat som kunglig residens, men sedan 1976 har delar av slottet varit tillgängligt för allmänheten som konferens- och mötesanläggning. Rosersberg Slott är känt för sin eleganta inredning och vackra arkitektur och är en del av Kungliga Hovstaterna – Ett kungligt slott!

Läget

Den unika platsen och närheten till både Stockholm och Arlanda gör Rosersberg Slottshotell till ett populärt val för företag som söker en utmärkt konferensanläggning. Det är perfekt för stora och små evenemang, med ett antal konferensrum och salar i olika storlekar och stil. Här finns möjlighet att arrangera allt från styrelsemöten och workshops till stora konferenser och seminarier.

Miljön

Förutom de moderna faciliteterna har Rosersberg Slott bevarat den ursprungliga charm och elegans som lockar besökare från när och fjärran. Dessutom finns det tillgång till modern teknik och bekvämligheter, så att varje möte eller konferens kan dra full nytta av den historiska miljön.

Hotellrum

För de som önskar stanna över natten erbjuder Rosersberg Slottshotell vackra boenden i flyglarna på borggården eller källarbacken med inredning från Svenskt Tenn. Här kan gästerna njuta av en natt i romantik och komfort, och vakna upp till en underbar utsikt över slottsträdgården eller Mälaren. Hotellet erbjuder även en restaurang där man kan avnjuta läckerheter med inspiration av det franska köket, tillagade av erfarna kockar med användning av lokala och ekologiska råvaror.

Aktiviteter

Förutom konferens- och hotellfaciliteterna kan gästerna på Rosersberg Slott njuta av den vackra omgivningen och utforska det kungliga slottet med en guidad visning. Slottsparken är perfekt för avkopplande promenader och möjligheten att delta i olika aktiviteter, som exempelvis cykling eller båtturer längs med Mälaren. Här finns även möjlighet att arrangera teambuilding-aktiviteter och utomhusevenemang i parken.

Stockholm

Om man önskar ta en paus från möten och konferenser finns det också möjlighet att utforska närliggande sevärdheter och attraktioner. Stockholm erbjuder ett brett utbud av kulturella, historiska och underhållande platser att besöka. Här kan man uppleva allt från kungliga slott och museer till shopping och nattliv. Arlanda flygplats är också nära till hands, vilket gör det enkelt för internationella gäster att ta sig till och från Rosersberg Slott.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Rosersberg Slottshotell en fantastisk plats för konferenser, möten och evenemang. Det kungliga slottet, beläget nära Stockholm och Arlanda, erbjuder en kombination av historisk charm och moderna faciliteter. Gästerna kan njuta av eleganta konferensrum, bekvämt boende, gourmetmat och möjligheten att utforska den vackra parken och omgivningen. Oavsett om man organiserar en mindre workshop eller en stor konferens

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Rosersberg Slottshotell

Anläggningens adress

Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Näsby slott

Näsby slott

Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. Det är inte för intet Näsby kallas för festernas slott. Här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna.
Lejondals Slott

Lejondals Slott

Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends, bröllop och andra festliga högtider. Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd. Välkommen hit för inspiration, god mat och rekreation!
Noors Slott

Noors Slott

På Noors Slott får du den avspända atmosfär och exklusiva avskildhet som krävs för att gruppen ska kunna diskutera konfidentiella affärer och fokusera på beslut, utan att störas av andra gäster.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Rosersbergs Slottshotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se