Best Western Plus Park City Solna

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Best Western Plus Park City Solna
Upplev komfort och effektiva möten på Best Western Plus Park City Solna

Med sitt läge i hjärtat av Solna Centrum, erbjuder Best Western Plus Park City Solna en perfekt kombination av bekvämt boende och förstklassiga mötesfaciliteter. Detta hotell är ett bra val för affärsresenärer, med nära tillgång till shopping, restauranger och smidiga kollektivtrafikförbindelser som tar dig till Stockholms City.

Möten och konferenser 

Hotellet erbjuder 14 mötesrum utrustade med all mötesteknik som behövs, vilket gör det möjligt att arrangera allt från små möten till stora konferenser för upp till 130 personer. Varje konferenslokal kan skräddarsys efter specifika behov, vilket garanterar en högkvalitativ och produktiv mötesupplevelse.

Bekvämt och stilfullt boende

Hotellets 256 rum och sviter är designade för att erbjuda komfort och stil. Gästerna kan njuta av bekväma sängar, trägolv och stora fönster som släpper in naturligt ljus. Många rum erbjuder även en fantastisk utsikt över Solna och Stockholm. Varje rum är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive möjlighet att göra sitt eget kaffe eller te, vilket gör varje vistelse både minnesvärd och behaglig.

Mat och dryck för alla smaker

Best Western Plus Park City Solna har en utmärkt restaurang samt en lobbybar som erbjuder något för varje tillfälle. Restaurang Flamingo serverar en generös frukostbuffé, lunch och middag med rätter inspirerade av både skandinaviska och internationella kök. För en mer avslappnad måltid eller en drink, erbjuder Aperitivo Bar en italiensk atmosfär och en meny med utsökta snacks och varma rätter.

Avkoppling och träning med utsikt

På 14 våningen finns hotellets gym, komplett med bastu, där gästerna kan träna och koppla av samtidigt som de njuter av en fantastisk utsikt över staden. Detta ger en perfekt möjlighet att varva ner efter en lång dag med möten.

Närhet till shopping och nöjen

Hotellets centrala läge i Solna Centrum ger gästerna direkt tillgång till ett brett utbud av shopping och nöjen, inklusive 120 butiker, caféer och restauranger. Mall of Scandinavia, Skandinaviens fjärde största köpcentrum, ligger också i närheten, liksom Strawberry Arena (f.d. Friends Arena) och Solna Business Park. För naturälskare finns Hagaparken och Ulriksdals slott inom bekvämt räckhåll, vilket erbjuder avkopplande promenader och kulturupplevelser.

Enkel tillgång till kollektivtrafik

Best Western Plus Park City Solna har utmärkta kollektivtrafikförbindelser, inklusive tunnelbana, bussar och tvärbana, vilket gör det enkelt att utforska både Solna och Stockholm. Detta gör hotellet till en idealisk bas för konferensgäster som vill uppleva allt som regionen har att erbjuda.

Sammanfattning

Med sitt strategiska läge, moderna konferenslokaler och höga service, är Best Western Plus Park City Solna ett utmärkt val för er som vill konferera strax utanför Stockholms city.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Best Western Plus Park City Solna

Anläggningens adress

Hotellgatan 11, 171 45 Solna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Sånga Hotell & Konferens

Sånga Hotell & Konferens

Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen.
Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott är Stockholms närmaste slott. Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med en guldkantad avsmakningsmeny.
Skytteholm Nordic SPA

Skytteholm Nordic SPA

Skytteholm Nordic SPA ligger vid Mälarens strand på Ekerö. Här möts du av böljande hästhagar och Mälarö GK:s vackra golfbana med en magnifik utsikt över vattnet. Hos oss är svenska detaljer, skandinavisk design, svenska smaker och svenskt fika alltid en del av upplevelsen.
Hesselby Slott & Orangeri

Hesselby Slott & Orangeri

Hesselby Slott & Orangeri, även känt som Sveriges musikslott, är en fantastisk plats som ligger strax utanför Stockholm. Slottet är en plats full av liv, rörelse och musik. Oavsett om det handlar om små möten, större konferenser, riktigt stora event, bröllop, fester eller härliga weekends, så är Hesselby Slott en plats där musiken är i centrum.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Best Western Plus Park City Solna


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se