Utvalda konferensanläggningar

Utvalda konferensanläggningar som vi vet ger er en bra konferensupplevelse

Hesselby Slott & Orangeri

Hesselby Slott & Orangeri

Hesselby Slott & Orangeri, även känt som Sveriges musikslott, är en fantastisk plats som ligger strax utanför Stockholm. Slottet är en plats full av liv, rörelse och musik. Oavsett om det handlar om små möten, större konferenser, ...
Gyllene Uttern

Gyllene Uttern

Upptäck Gyllene Uttern i Gränna, en idealisk plats för konferenser och möten med moderna faciliteter och enastående utsikt över Vättern. Perfekt för företagsevent och teambuilding i en historisk miljö.
Bosön

Bosön

Bosön erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och organisationer som vill bygga framgång tillsammans. Bjud in till konferens, kickoff eller event i inspirerande miljö på norra Lidingö, strax utanför centrala Stockholm.
Jacy’z Hotel & Resort

Jacy’z Hotel & Resort

Välkommen till Jacy'z Hotel & Resort i hjärtat av Göteborg, ditt nya go-to place för möten, kickoffs, celebrations och högtider. En plats för både work & play där du vill hänga långt efter office hours. På Jacy’z har vi imponerande ...
Radisson Blu Hotel, Malmö

Radisson Blu Hotel, Malmö

Vi välkomnar dig till att arrangera ett minnesvärt och framgångsrikt möte eller evenemang på Radisson Blu Hotel, Malmö. Alla våra 25 mötesrum ligger på samma våning vilket ger utmärkt flexibilitet för alla sorters sammankomster.
Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel

Upptäck Elite Eden Park Hotel i hjärtat av Stockholm för din nästa konferens. Med sitt läge intill Humlegården och nära Stureplan kombinerar detta hotell lyx med förstklassiga faciliteter inklusive exklusiva mötessviter för upp till 8 ...
Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad: En modern konferensanläggning fem minuter från Stockholm Arlanda. Perfekt för affärsresor, möten och evenemang, kombinerat med avkoppling och bekvämlighet nära Stockholm.
Skytteholm Nordic SPA

Skytteholm Nordic SPA

Skytteholm Nordic SPA ligger vid Mälarens strand på Ekerö. Här möts du av böljande hästhagar och Mälarö GK:s vackra golfbana med en magnifik utsikt över vattnet. Hos oss är svenska detaljer, skandinavisk design, svenska smaker och ...
Högbo Brukshotell

Högbo Brukshotell

Stallmästaregården Hotell & Restaurant

Stallmästaregården Hotell & Restaurant

Stallmästaregården är den perfekta platsen för personliga affärsmöten och konferenser i en elegant och unik miljö. Läget kan inte bli bättre: nära Stockholm City med utmärkta kommunikationer, samtidigt avskilt och med naturen precis ...
Vår Gård

Vår Gård

Upptäck Vår Gård – en unik konferensanläggning nära Stockholm där kulturhistoriska byggnader möter stillsam natur. Skapa meningsfulla möten och interaktioner i en personlig och välkomnande miljö. Upplev inspiration, reflektion och ...
Scandic Continental

Scandic Continental

"Upptäck en central oas för möten och upplevelser på Scandic Continental mitt i Stockholms hjärta. Med moderna möteslokaler, takterrass med imponerande utsikt, och närhet till populära sevärdheter, erbjuder hotellet en unik ...
Helio GT30 Grev Ture

Helio GT30 Grev Ture

Helio GT30 Grev Ture - En inspirerande mötesplats i Stockholm City för konferenser, möten och företagsevenemang. Upptäck mångsidiga mötesrum och moderna faciliteter.
ProfilHotels Nacka

ProfilHotels Nacka

ProfilHotels Nacka är det ultimata valet för både affärsresor och semester, beläget med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar. Detta hotell erbjuder den perfekta blandningen av storstadens puls och ...
Fågelbrohus

Fågelbrohus

En destination för aktivitet & avkoppling på natursköna Värmdö. Ett hotell i lantlig miljö med personlig service samt en destination fylld av upplevelser inom aktivitet, gastronomi och avkoppling.
Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm erbjuder moderna konferensfaciliteter och lyxigt boende i den expansiva stadsdelen Hagastaden. Perfekt för möten, event och konserter med kapacitet upp till 130 deltagare. Njut av förstklassiga ...

Sök konferensanläggning via karta

Ibland är närheten till flygplatser som Arlanda eller Landvetter av stor vikt när man ska välja konferensanläggning för sin konferens. Det kan också vara så att man vill hitta ett avskilt, lantligt läge inom 30 minuter från exempelvis Stockholm.

I vår karta har vi markerat våra utvalda anläggningar så att det är lätt att se vilka konferensanläggningar som finns att välja på inom ett visst område.

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning! Utbudet av konferensanläggningar är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln. Vi har en lång erfarenhet och besöker anläggningar löpande för att hålla oss uppdaterade på vad marknaden har att erbjuda. Vi hjälper er att hitta just den anläggning som matchar era önskemål utifrån geografiskt läge, typ av anläggning, storlek och prisklass.

Bästa valet för just din konferens

Välja konferensanläggning

Söker du en konferensanläggning som kommer att ge dig en exceptionell konferensupplevelse? Vi har noggrant valt ut ett urval konferensanläggningar som vi vet kommer att uppfylla och överträffa dina förväntningar. Med vår kunskap om vilken anläggning som passar för varje typ av konferens, budget och företag kan vi rekommendera den perfekta konferensanläggningen för dig. Och det bästa av allt? Vi ger dig snabbt priser och alternativa förslag, utan kostnad.

Våra tjänster

På Konferensbokarna är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster för att säkerställa att din konferensplaneringsprocess är så smidig som möjligt. Vi vet att organisera en konferens kan vara en tidskrävande och stressig uppgift, vilket är varför vi är här för att hjälpa till hela vägen.

Vårt team av konferensbokare kommer att arbeta nära dig för att förstå dina krav och mål för konferensen. Oavsett om du planerar en liten och intim tillställning eller ett storskaligt evenemang har vi expertisen och resurserna för att göra det till en framgång. Från att hitta den perfekta konferensanläggningen, kick-off aktivitet till att boka extern talare, tar vi hand om alla detaljer så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – att leverera en minnesvärd konferensupplevelse för dina deltagare.

Utvalda konferensanläggningar

Våra noggrant utvalda konferensanläggningar har valts ut baserat på vår erfarenhet att de levererar exceptionella konferensupplevelser. Vi har etablerat långvariga relationer med dessa konferensanläggningar, vilket säkerställer att vi har en djup förståelse för deras kapacitet och service.

En av våra utvalda konferensanläggningar är Friibergs Herrgård. Beläget i hjärtat av naturen erbjuder denna lugna herrgård moderna konferenslokaler och fantastisk utsikt över den omgivande sjön. Med bekväma rum utspridda på en mängd olika hus på området så finns en mängd boendemöjligheter. Den stora gräsytan från Herrgården ner till Mälaren ger mycket bra möjligheter att ordna med aktiviteter och roliga tävlingar för konferensgrupper. Det är en perfekt miljö för en produktiv och trevlig konferens.

En annan framstående anläggning är Blique by Nobis. Beläget i Stockholms livliga centrum erbjuder denna moderna anläggning rymliga mötesrum, avancerad audiovisuell utrustning och ett dedikerat team av personal för att hjälpa till med alla dina konferensbehov. Med sin bekväma plats och högkvalitativa faciliteter är Blique by Nobis ett populärt val för både lokala och internationella konferenser.

Konferensanläggningar som vi vet är bra

När det gäller att välja en konferensanläggning förstår vi att du vill säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för dina deltagare. Det är därför vi bara rekommenderar konferensanläggningar som vi vet är utmärkta. Vår omfattande kunskap om varje anläggning gör det möjligt för oss att matcha dina specifika krav med den perfekta platsen.

Till exempel, om du planerar en teambuildingkonferens, kan vi rekommendera Bosön. Denna anläggning erbjuder ett brett utbud av utomhusaktiviteter, från vandring och kanotpaddling till teambuildingsövningar och hinderbanor. Med fokus på äventyr och teamwork garanterar Bosön en minnesvärd och effektiv konferensupplevelse för ditt team.

Konferensanläggningar som passar era behov

Ingen konferens är den andra lik, vilket är varför vi tar oss tid att förstå era unika behov och mål. Oavsett om ni behöver en lokal med toppmodern teknologi för en teknikinriktad konferens eller en avkopplande plats för en wellness-retreat, har vi den perfekta lösningen för er.

För en teknikinriktad konferens skulle vi kunna rekommendera Quality Hotel Friends. Denna toppmoderna anläggning är utrustad med den senaste teknologin, inklusive interaktiva skärmar, möjligheter till virtuell verklighet och snabbt internet. Med sina moderna faciliteter och fokus på innovation är Quality Hotel Friends den idealiska platsen för att inspirera kreativitet och samarbete.

Gratis att boka

På Konferensbokarna ska det vara enkelt och kostnadseffektivt att hitta den perfekta konferensanläggningen. Därför är våra tjänster helt kostnadsfria. Vi ger er snabba och exakta kostnadsförslag för varje konferensanläggning, vilket möjliggör jämförelse av alternativ och ett välgrundat beslut.

Till exempel, om ni överväger två olika konferenslokaler, kommer vi att ge er detaljerade kostnadsförslag för båda, inklusive alla kostnader för konferenslokalerna, boende, mat och eventuella ytterligare tjänster ni kan behöva. Denna transparens gör att ni kan välja den konferensanläggning som passar bäst inom er budget utan några överraskningar längs vägen.

Snabba offerter

Vi förstår att tiden är viktig när det gäller att planera en konferens. Därför prioriterar vi snabbhet och effektivitet när vi ger er kostnadsförslag och alternativa alternativ. Vårt team arbetar flitigt för att säkerställa att ni får den information ni behöver så snabbt som möjligt, vilket gör att ni kan fatta tidiga beslut och gå vidare med er konferensplanering.

Till exempel, om ni behöver boka en konferenslokal inom en tajt tidsram, kommer vi att påskynda processen och ge er olika alternativ som uppfyller era krav. Vårt mål är att göra konferensplaneringen så smidig som möjligt, så att ni kan fokusera på att leverera en framgångsrik konferens.

Sammanfattning

När det gäller att hitta den perfekta konferensanläggningen är Konferensbokarna er pålitliga partner. Med våra noggrant utvalda konferensanläggningar, expertrekommendationer, gratis kostnadsförslag och snabb service tar vi bort stressen från konferensplaneringen och säkerställer att ni kan leverera en exceptionell konferensupplevelse för era deltagare.

Kontakta oss idag för att börja planera er nästa konferens.

Fortfarande tveksam?

Vad våra andra kunder har frågat.

Svar på vanliga frågor

Vi vet att det finns många frågor, här är svaren på några av de vanligaste frågorna som vi får.

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Utvalda anläggningar


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se