Enklare att boka konferens

Snabb och smidig konferensbokning

Snabbt ett urval av konferensanläggningar

På bara några timmar får ni en överblick över utbudet. Vi sammanställer kostnadsfritt ett antal offerter från våra utvalda anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Tydlig jämförelse

Snabbt svar på tillgänglighet

Kravställning

Behovsanalysen är viktig

Läs mer

Våga prova nytt

Vi hjälper er att hitta nya favoriter

Läs mer

Prata med oss

Vi hjälper er att hitta rätt

Läs mer

Enklare att jämföra

Snabb överblick

Läs mer

Minska kostnaderna

Med flera offerter

Läs mer

Kostnadsfritt

Ingen ökad kostnad

Läs mer
l

Snabba offerter

l

Förslag redan samma dag

Läs mer

Vi utforskar

Vi kan marknaden

Läs mer

Vi är här för dig

Vi ger oss inte förrän ni är nöjda

Läs mer

Kravställning

Ju mer vi får veta gällande era behov, önskemål och krav från start desto mer pricksäkra kan vi bli i framtagandet av alternativ vilket medför en effektivare bokningsprocess.

Enklare att jämföra

Då vi plockar in samtliga offerter är de identiskt uppbyggda och därmed lätta att jämföra. Utöver respektive anläggnings detaljerade offert får ni en tydlig sammanställning av presenterade offerter vilket ger en snabb överblick.

Snabba offerter

På bara några timmar får ni en överblick över utbudet. Vi sammanställer kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål och som har möjlighet att ta emot er önskat datum.

Våga prova nytt

Det är lätt att hamna i samma hjulspår på grund av tidsbrist, bekvämlighet eller för att ni inte vågar boka annan anläggning för att ni är rädda för att bli besvikna. Vi hjälper er enkelt att hitta nya spännande och säkra alternativ.

Minska kostnaderna

Då ni via oss får in flera offerter som enkelt går att jämföra kan ni på ett smidigt och effektivt sätt se hur anläggningarna ligger prismässigt i relation till varandra.

Vi utforskar 

Vi besöker anläggningar löpande för att hålla oss uppdaterade på vad marknaden har att erbjuda. Följer även med stort intresse vad som händer i branschen vad gäller trender och nyheter.

Prata med oss

Vet ni inte än exakt hur ni tänkt lägga upp er konferens? Ni kanske inte bestämt er än för om ni vill ha en konferens i lokaler i city nära kontoret för att spara tid eller en mer ”rymningssäker” konferens på landet där det är lättare att hålla ihop gruppen. Ni kanske inte vet vilken typ av teambuildingaktivitet som passar just er grupp. Bolla gärna med oss så kommer vi tillsammans fram till den optimala lösningen just för er grupp.

Kostnadsfritt

Vår bokningstjänst är kostnadsfri, dvs det kostar er inget extra att boka er konferens genom oss. Vi får ersättning för vårt arbete från våra samarbetspartners, dvs från anläggningarna vi förmedlar bokningar till.

Vi är här för dig

Vi presenterar ett noga utvalt antal konferensanläggningsförslag som matchar era önskemål vad gäller geografiskt läge, typ av anläggning, storlek och prisklass. Är ni inte nöjda med förslagen gör vi givetvis en ny sökning och plockar in ytterligare alternativ för att hitta just det ni söker. Vi ger oss inte förrän ni är nöjda!

Vi ger oss inte förrän ni är nöjda

Vi presenterar ett noga utvalt antal konferensanläggningar som matchar era önskemål 

Att boka en konferens kan vara en tidskrävande och komplicerad process. Att hitta rätt anläggning, få en prisoffert, förhandla fram avtal och genomföra bokningsförfarandet kan vara överväldigande för de flesta. Men tack vare Konferensbokarna har detta blivit enklare och mer effektivt än någonsin tidigare.

När du använder Konferensbokarnas tjänst kan du söka efter anläggningar över hela landet. Oavsett om du letar efter en konferenslokal i en stor stad eller en idylliskt belägen herrgård på landet, kan du vara säker på att hitta det du söker hos Konferensbokarna. Du kan filtrera din sökning efter olika kriterier som plats, storlek på anläggningen eller evenemangets specifika behov, vilket gör att du kan hitta anläggningar som passar perfekt för dina önskemål.

En av de främsta fördelarna med att boka via Konferensbokarna är att du alltid får det bästa priset. Genom att samarbeta med en mängd olika anläggningar och förhandla fram förmånliga avtal kan Konferensbokarna erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser. Du kan vara säker på att du får valuta för pengarna och att du inte behöver ödsla tid och energi på att själv söka efter de bästa erbjudandena.

En annan fördel med att använda Konferensbokarna är att du får snabba offerter. Istället för att behöva kontakta varje enskild anläggning och vänta på deras svar, kan du helt enkelt fylla i en bokningsförfrågan på Konferensbokarnas hemsida. Genom deras omfattande kontaktnätverk får du sedan snabbt svar från flera olika anläggningar som passar dina kriterier. Detta sparar inte bara tid utan ger dig också en överblick över de olika alternativen som finns tillgängliga.

När du fått offerter och hittat den anläggning som passar bäst för dina behov, kan du gå vidare till presentationsskedet. Konferensbokarna erbjuder sina kunder detaljerade presentationer av de olika anläggningarna. Genom att titta på bilder, läsa beskrivningar och få information om faciliteter och tjänster kan du göra en välinformerad bedömning innan du bestämmer dig.

När du väl har bestämt vilken anläggning du vill boka kan du skicka in din bokningsförfrågan direkt via Konferensbokarnas hemsida. Du behöver inte längre oroa dig för att jaga anläggningarna, skicka e-post och följa upp. Genom att använda Konferensbokarnas bokningsformulär blir processen smidigare och mer strukturerad.

Slutligen, när alla detaljer är på plats och du är nöjd med ditt val, kommer Konferensbokarna att hjälpa dig med att upprätta ett avtal. Detta avtal kommer att säkerställa att alla dina önskemål och krav uppfylls och att ditt evenemang blir en framgång. Med Konferensbokarnas hjälp kan du vara trygg i att du har kommit överens om de bästa villkoren för din konferens.

Sammanfattningsvis är att boka konferens via Konferensbokarna en enkel, smidig och effektiv process. Du kan göra en anläggningssökning, få konkurrenskraftiga priser, snabba offerter, detaljerade presentationer, enkel bokningsförfrågan och slutligen ett avtal som garanterar ett framgångsrikt evenemang. Med Konferensbokarnas hjälp kan du spara tid, energi och pengar samtidigt som du får en högkvalitativ konferensupplevelse.

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Våra tjänster


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se