ProfilHotels Central

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

ProfilHotels Central
Din Konferensdestination i Stockholm City

ProfilHotels Central välkomnar gäster till ett smakfullt hotell mitt i Stockholm, perfekt för mindre konferenser och möten. Med Centralstationen rakt över gatan erbjuder hotellet enkel tillgång till Arlanda Express och Flygbussarna. Dessutom ligger Stockholms största shoppinggator och kulturella attraktioner nära till hands, vilket skapar en inspirerande miljö för alla typer av evenemang.

Intima möteslokaler i Stockholm City

ProfilHotels Central erbjuder en personlig konferensanläggning med fokus på detaljer och modern teknik. Hotellet har fem möteslokaler, varav tre badar i dagsljus och har stora fönster som ger en ljus och luftig känsla. Den största lokalen rymmer upp till 30 personer, vilket är perfekt för mindre sammankomster och kreativa möten. Efter en produktiv dag kan gästerna njuta av en generös fikabuffé, mingla på den trivsamma utomhusterrassen eller avsluta med en middag på hotellets restaurang La Gare.

Mat och dryck: La Gare

I anslutning till ProfilHotels Central finns La Gare, en fransk bistro som serverar frukost, lunch och middag i en avslappnad atmosfär. Oavsett om gästerna vill njuta av en utsökt middag eller bara ta en drink med kollegor efter konferensen, är La Gare det perfekta stället.

Möjligheter för hybridmöten

För de som behöver kombinera fysiska och digitala möten erbjuder ProfilHotels Central möjligheten att hyra utrustning för hybridmöten. Med den senaste videokonferenstekniken kan deltagare vara med oavsett var de befinner sig. Tekniken stöder olika digitala mötesplattformar som Zoom, Teams och Google Meet.

Bekvämligheter och service

ProfilHotels Central lever upp till sitt namn med sitt centrala läge och bekväma faciliteter. Hotellet har ett fåtal parkeringsplatser i garage samt flera parkeringsalternativ i närheten. Receptionen är öppen dygnet runt och erbjuder tjänster som tvättservice och tidig frukostpåse för gäster som måste lämna hotellet tidigt.

Sammanfattning

ProfilHotels Central är ett utmärkt val för mindre möten och konferenser i Stockholm City. Med sina moderna möteslokaler, enastående service och centrala läge erbjuder hotellet allt som behövs för ett framgångsrikt evenemang.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

ProfilHotels Central

Anläggningens adress

Vasagatan 38, 111 20 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Elite Hotel Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder sofistikerade konferensfaciliteter i centrala Stockholm, perfekt för affärsmöten och evenemang. Upptäck våra flexibla mötesrum och förstklassig service ett stenkast från Stureplan.
Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel

Upptäck Elite Eden Park Hotel i hjärtat av Stockholm för din nästa konferens. Med sitt läge intill Humlegården och nära Stureplan kombinerar detta hotell lyx med förstklassiga faciliteter inklusive exklusiva mötessviter för upp till 8 personer, välrenommerade matställen och en fridfull miljö idealisk för både affärer och avkoppling. Perfekt för mindre, högkvalitativa möten i Stockholm City.
7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.
Helio Slussen

Helio Slussen

Helio Slussen: Din Destination för Konferenser och Möten i Stockholm City. Utforska inspirerande möteslokaler och nätverka med kreativa individer i Nya Slussen.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen ProfilHotels Central


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se