Sunlight Hotell

Sunlight Hotell
Bo, möts, ät och njut!

Sunlight Hotell hälsar gäster välkomna till en avkopplande och effektiv vistelse i Nyköping. Med över 150 noggrant utformade och ljusa rum är boendet en fristad för gäster som strävar efter både komfort och produktivitet. Varje rum bär en unik prägel som reflekterar den omgivande miljön och erbjuder en oas av vila. För de som söker en extra touch av lyx finns möjlighet att njuta av en avkopplande spa-upplevelse, spännande go-kart-äventyr eller en smakfull måltid i restaurangen Klara.

Rummen – En omsorgsfull tillflyktsort

Varje rum har skapats med omtanke och omsorg, och varje detalj är noggrant utvald för att säkerställa högsta möjliga komfort. Förutom bekväma sängar och modern inredning inkluderar varje rumsbokning alltid en generös frukostbuffé, tillgång till gym och en 25 meters pool för att göra vistelsen ännu mer njutbar. För de som anländer med bil finns en rymlig parkering tillgänglig, som erbjuds av Aimo Park och är kostnadsfri under hela vistelsen. Dessutom finns flera laddningsstationer för elbilar tillgängliga på plats.

Konferenser – Skapa minnen och möjligheter

Sunlight Hotell är en destination för minnesvärda möten och konferenser. Anläggningen erbjuder en hållbar tillflyktsort i en unik industriell miljö, endast en timmes resa från Stockholm. Oavsett om det är en konferens som kräver lugn och koncentration eller en händelserik sammankomst med aktiviteter, är konferenslokalerna redo att välkomna varje typ av arrangemang. Från stora event till intima styrelsemöten, finns möjligheter att anpassa konferenslokalerna till era unika behov.

På Sunlight Hotell pulserar kreativitet och energi i en inspirerande atmosfär där historia, nutid och framtid smälter samman. Välbelysta och luftiga konferenslokaler erbjuder en utmärkt plattform för möten och samarbete. Den dedikerade personalen står redo att hjälpa från planeringsstadiet till genomförandet av varje möte. Oavsett om det rör sig om en mindre konferens eller en större sammankomst, kan de erbjuda allt som krävs för att säkerställa en framgångsrik, minnesvärd och hållbar tillställning – från morgonkaffet till de sena timmarna. Sunlight Hotell i Nyköping är platsen där affärsmöjligheter föds och minnen skapas.

Nyköping

Nyköping, beläget i landskapet Sörmland, är en stad som erbjuder en unik blandning av historia, kultur och naturskönhet. Besökare som väljer Sunlight Hotell som sin bas har möjlighet att utforska detta charmiga område. Staden Nyköping är känd för sin vackra arkitektur, historiska platser och en mängd sevärdheter som kommer att göra varje besök minnesvärt.

En av de mest ikoniska platserna är Nyköpingshus, en medeltida borg som ligger vid stranden av Nyköpingsån. Här kan gäster ta en fascinerande tidsresa tillbaka i historien och uppleva de imponerande försvarsverken och utställningarna. För de som älskar konst och kultur, är Nyköping hem för flera gallerier och museer, inklusive Nyköpings Konstmuseum och Sörmlands Museum, där man kan fördjupa sig i regionens rika kulturarv.

Naturen är också inom räckhåll från Sunlight Hotell. Med den fina skärgården i närheten, kan besökare ta båtutflykter, promenera längs strandpromenaden eller koppla av på de vackra stränderna längs Östersjökusten. Sörmland erbjuder också fantastiska möjligheter för vandring och cykling i det omgivande landskapet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Sunlight Hotell

Anläggningens adress

Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Blommenhof Hotell

Blommenhof Hotell

Blommenhof Hotell i Nyköping, beläget i det natursköna Sörmland, är inte bara en konferensanläggning – det är en plats där varje detalj räknas, och där gästernas behov och mål är i centrum. 

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Sunlight Hotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se