Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet
En unik konferensupplevelse

Vildmarkshotellet är mycket mer än bara ett hotell; det är en destination där naturens skönhet möter modern bekvämlighet och där möten blir minnesvärda upplevelser. Beläget i hjärtat av Sverige, mellan flera stora städer som Stockholm, Norrköping, Linköping och Örebro, är detta hotellet ett utmärkt val för företagsevenemang, och konferenser. Med en harmonisk blandning av skandinavisk vildmark och modern elegans, skapar Vildmarkshotellet en atmosfär som får gästerna att känna sig som hemma och samtidigt inspirerade av naturens skönhet.

Möteslokaler och konferensanläggning

På Vildmarkshotellet är möten inte bara jobb; de är upplevelser som skapas i enastående konferenslokaler och mötesrum. Hotellet har 17 olika konferenslokaler som sträcker sig över tre våningar, och var och en är utformad för att maximera komfort och produktivitet. De robusta och ombonande materialvalen återspeglar den omgivande vildmarken och skapar en atmosfär av lugn och inspiration.

Konferensgäster kan sitta i avslappnade sällskapsytor och njuta av samtal, medan smarta avskärmningar med transparenta draperier och gröna växter ger möjlighet till arbetsro när det behövs. Oavsett om det är stora företagsmöten eller mindre sammankomster, har Vildmarkshotellet de perfekta möteslokalerna för att möta alla behov.

Gastronomisk upplevelse att minnas

Maten på Vildmarkshotellet är en central del av konferensupplevelsen. Hotellet strävar efter att erbjuda en gastronomisk helhetsupplevelse som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också stimulerar samtalen vid middagsbordet. Kockarna på hotellet har en passion för att utforska nya smaker och presenterar maten med omsorg och fantasi.

Terrassen, Bakfickan, baren och Stellar Hall är några av de platser där gästerna kan njuta av maten. Oavsett om det är en avslappnad lunch på Terrassen eller en bankettmiddag i den eleganta Stellar Hall, strävar Vildmarkshotellet alltid efter att erbjuda en kulinarisk upplevelse som överträffar förväntningarna.

Hållbarhet genomsyrar matfilosofin

Vildmarkshotellet är inte bara engagerat i att ge gästerna en kulinarisk upplevelse utan också i att minska sin påverkan på miljön. Med snygga och innovativa portionsuppläggningar har hotellet lyckats markant minska matsvinnet. Gröna bufféer, som är vackert utformade är en annan del av hotellets hållbara matfilosofi.

Varje inköpt råvara tillagas på olika sätt för att inspirera och tillgodose alla smaklökar. Här kan gästerna verkligen njuta av maten samtidigt som de vet att deras val är hållbara och miljövänliga.

Fika och socialt mys på Vildmarkshotellet

För många svenskar är fikat en viktig del av arbetsdagen, och Vildmarkshotellet är väl medvetet om detta. Hotellet är stolt över att kunna erbjuda hembakade läckerheter under hela konferensen, oavsett om det är till frukost, förmiddagsfika, efter-lunchen-kaffet eller en avslutande dessert. Favoriten ”Kafferepet” är en nostalgisk upplevelse som serveras på plankor och väcker minnen från barndomen. Det är inte bara läckert, det är även otroligt fotogeniskt.

Baren – Hotellets mittpunkt

Hotellets bar är inte bara en plats att beställa en drink; det är en central mötespunkt där gäster naturligt samlas för att umgås och mingla. Precis som på restaurangen jobbar de skickliga bartendrarna med säsongens råvaror för att skapa läckra cocktails. För ölälskare finns ett stort utbud, och för de som vill fördjupa sig i smaker kan en whiskyprovning bli en spännande del av konferensupplevelsen.

Avkoppling vid poolen

Efter en intensiv konferensdag finns det inget bättre sätt att koppla av än att besöka hotellets stora badavdelning. Här finns tre pooler, inklusive en utomhuspool under sommarsäsongen, två bubbelpooler och tre bastur, som sträcker sig över två våningar. Gästerna kan njuta av svalkande drycker vid poolbaren, slå sig ner i sköna loungegrupper och bara andas ut.

Sammanfattning

Vildmarkshotellet är mycket mer än bara ett hotell – det är en destination som erbjuder enastående möteslokaler, matupplevelser, avkoppling vid poolen och närhet till djurparken. Med en stark inriktning på hållbarhet och en passion för att överträffa gästernas förväntningar, är Vildmarkshotellet den ultimata platsen för företagsevenemang, och konferenser. Oavsett om du är en del av ett stort företag eller en mindre grupp, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen av den hjälpsamma personalen på Vildmarkshotellet. Det här är platsen där vildmarken möter komforten, och där minnen skapas som varar för livet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Vildmarkshotellet

Anläggningens adress

Vildmarkshotellet, 618 92 Kolmården

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Vildmarkshotellet


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se