Expertråd för att välja rätt konferenslokal, anläggning och upplägg

planering på whiteboard

För en del grupper är tiden i konferensrummet det allra viktigaste, för andra är prio att hinna med en teambuildingaktivitet och för några ligger fokus på god dryck och en avsmakningsmeny. Självklart är vi flexibla och skräddarsyr ett upplägg som passar just er men nedan hittar ni några populära upplägg att utgå ifrån.

TVÅDAGARSKONFERENS

Med detta klassiska tvådagarsupplägg finns gott om tid för effektiva möten dagtid i kombination med värdefull tid för att hinna umgås tillsammans på kvällen.

Att ha möjlighet att hålla effektiva möten under dagen och sedan ha tid för avslappning och social interaktion på kvällen är en viktig del av en lyckad konferens. Genom att vara i en avslappnad mijö kan deltagarna känna sig mer bekväma och öppna för att dela sina tankar och idéer. Det är även en perfekt tidpunkt att bygga teamet och stärka relationerna mellan kollegorna genom en teambuildingaktivitet. Genom att inkludera en aktivitet före middagen kan ni skapa en avslappnad och rolig stämning som bidrar till att öka engagemanget och samarbetet inom gruppen.

KONFERENS MED RELAX & AKTIVITETER

Efter en lång och intensiv dag med möten och diskussioner är det viktigt att kunna koppla av och ladda batterierna inför nästa dag. Genom att erbjuda en relaxavdelning med spabad och bastu ger ni deltagarna möjlighet att varva ner och njuta av en stunds avkoppling. Det är även en bra möjlighet för deltagarna att lära känna varandra på ett mer personligt plan och skapa starkare relationer. Genom att erbjuda andra aktiviteter som shuffle board, dart och biljard på kvällen kan ni även skapa en avslappnad och rolig atmosfär där deltagarna kan koppla av och ha kul tillsammans.

LUNCH TILL LUNCH

Konferens från lunch till lunch är ett populärt alternativ för grupper som har lite längre resväg.

För grupper som har längre resväg kan det vara en utmaning att hinna med en hel dag konferens. Genom att erbjuda en konferens från lunch till lunch ger ni deltagarna möjlighet att resa till och från konferensen samma dag, vilket kan spara tid och minimera kostnader för en extra övernattning dagen innan. Det ger även möjlighet för deltagarna att spendera mer tid med sina familjer och vänner.

KONFERENS MED EGEN HERRGÅRD ELLER SLOTT

Att ha en hel konferensanläggning för sig själva kan skapa en unik och exklusiv upplevelse för deltagarna. Genom att erbjuda en sådan möjlighet visar ni att ni sätter deltagarnas behov och önskemål i fokus. Det ger även en känsla av lyx och välbefinnande, vilket kan bidra till att öka motivationen och engagemanget under konferensen. Genom att vara ensamma på konferensanläggningen kan deltagarna också vara mer avslappnade och öppna för att dela sina tankar och idéer.

Vi har många olika alternativ på konferensanläggningar där ni kan boka hela anläggningen för er grupp enbart. Vilken anläggning som passar bäst beror på gruppens storlek.

DAGKONFERENS

Att ha möjlighet att hålla en konferens på en vacker och avskild plats kan vara en perfekt lösning för de grupper som har lite mindre tid eller svårt att vara borta över natten. Genom att välja en dagkonferens kan ni få en produktiv och fokuserad arbetsmiljö samtidigt som ni får möjlighet att njuta av den omgivande naturen och lugnet. Att vara i närheten av ert kontor gör det också bekvämt för deltagarna att resa till och från konferensen.

AVSKILD KONFERENS

För vissa grupper kan avskildhet vara av största vikt för att kunna fokusera och arbeta effektivt. Genom att erbjuda en konferensanläggning där ni kan vara helt avskilda i ett eget hus ger ni deltagarna möjlighet att vara ostörda och ha full koncentration under mötena. Det ger även möjlighet att skapa en mer personlig och intim atmosfär där deltagarna kan känna sig mer bekväma att dela sina tankar och idéer. Genom att servera för- och eftermiddagsfika utanför konferenslokalen och övriga måltider i en egen matsal skapas en känsla av exklusivitet och omtanke.

jun 29, 2023

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Expertråd för att välja rätt konferenslokal, anläggning och upplägg


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se