7A Posthuset

7A Posthuset
Konferens och event i centrala Stockholm

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang. Med en imponerande uppsättning möteslokaler och faciliteter är 7A Posthuset en destination för företag och organisationer som söker en inspirerande och funktionell plats att sammanstråla och samarbeta.

Centralt Läge

7A Posthuset är strategiskt placerat mitt i Stockholm, vilket gör det till en idealisk destination för konferenser och möten. Oavsett om du reser lokalt eller internationellt, kommer du att uppskatta den bekväma tillgängligheten. Närliggande kommunikationsmöjligheter och stadens huvudattraktioner gör det enkelt att utforska Stockholm innan eller efter ditt evenemang.

Innovativa Möteslokaler

En av 7A Posthusets mest imponerande drag är dess innovativa möteslokaler. Anläggningen har en mängd olika mötesrum, var och en utformad med modern design och utrustad med den senaste tekniken. Oavsett om du behöver ett mindre mötesrum för en arbetsgrupp eller en större konferenshall för en presentation, finns det flexibla alternativ som passar dina behov. De innovativa mötesrummen skapar en inspirerande miljö som hjälper till att främja produktivitet och kreativitet.

Tekniskt framåtskridande

7A Posthuset har satsat på teknisk innovation för att säkerställa att dina möten och evenemang går smidigt. Det finns tillgång till högkvalitativ audiovisuell utrustning och andra teknologiska resurser. Anläggningen erbjuder även professionell teknisk support för att se till att allt fungerar enligt plan.

Service i Världsklass

En av 7A Posthusets främsta styrkor är dess service av högsta kvalitet. Det dedikerade teamet är engagerat i att göra ditt evenemang så smidigt och framgångsrikt som möjligt. De erbjuder professionell hjälp med planering och organisation, och de finns alltid till hands för att möta dina behov och önskemål.

Miljömedvetenhet

7A Posthuset är engagerat i miljömedvetenhet och hållbarhet. Anläggningen har vidtagit åtgärder för att minska sin miljöpåverkan och strävar efter att vara så hållbar som möjligt. Genom att välja 7A Posthuset som din mötesplats kan du vara säker på att du stöder en anläggning som tar ansvar för miljön och vår planet.

Omgivningen i Stockholm

Eftersom 7A Posthuset är beläget i centrala Stockholm har du en fantastisk omgivning att utforska. Efter ditt evenemang kan du ta en promenad i stadens vackra parker, besöka museer och gallerier, eller utforska stadens rika kulturarv. Det finns alltid något spännande att göra i Stockholm.

Sammanfattning

7A Posthuset är en toppmodern konferensanläggning som kombinerar modern design, teknisk innovation och förstklassig service för att skapa en inspirerande mötesmiljö. Med sitt centralt belägna läge, innovativa möteslokaler, tekniskt framåtskridande, dedikerad service och fokus på hållbarhet, är 7A Posthuset den perfekta platsen för företag och organisationer som söker en enastående mötesupplevelse. Oavsett om du planerar en konferens, workshop eller företagsevenemang, kommer 7A Posthuset att erbjuda dig allt du behöver för att göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt. Boka din nästa konferens eller evenemang på 7A Posthuset och upplev en utmärkt mötesplatsen i hjärtat av Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

7A Posthuset

Anläggningens adress

Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.
Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.
Nobis Hotel

Nobis Hotel

Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 7A Posthuset


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se