Scandic Grand Central

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandic Grand Central
Ett ultimat mötes- och evenemangshotell i Stockholm City

Mitt i hjärtat av Stockholms pulserande stadskärna finner vi Scandic Grand Central, ett one-of-a-kind-hotell inspirerat av New York. Beläget bara ett stenkast från Stockholms centralstation har detta nöjespalats smält samman med stadens myller av teater, musik, konst och design. Det är en eklektisk mix av det historiska och det moderna som utgör en av Stockholms hetaste platser att befinna sig på. Scandic Grand Central är platsen för den som uppskattar en internationell och inspirerande social scen, en plats som andas musik och kultur.

Hotellet

Historiens vingslag genomsyrar detta unika hotell, som har funnits sedan 1885 då det uppfördes av byggmästare C.O Lundberg och gick under namnet det Lundbergska palatset. Hotellet har en fascinerande historia och har genomgått förvandlingar genom tiderna. Ett av de mest imponerande tillskotten till Scandic Grand Central är Vasateatern, som återuppstod som en magnifik scen för storslagna events, shower och konserter när den förenades med hotellet i september 2016. Denna praktfulla teatersalong har plats för 800 personer och är perfekt för allt från företagsevenemang till konserter och kulturella evenemang.

Vasateatern

Vasateatern är inte bara en plats för föreställningar, utan även en fantastisk mötes- och evenemangsarena. Här kan du ordna företagsmöten, konferenser, mingel, företagsmiddagar, julfester, events och personalfester. Oavsett vilket typ av evenemang du planerar, är Vasateatern och Scandic Grand Central redo att ta emot och skapa minnesvärda stunder för dig och dina gäster.

Upplevelsen

På Scandic Grand Central möts du av en atmosfär som är helt unik. Barer och restauranger bildar ett urbant sceneri där livemusik, konst och DJs är en del av rekvisitan. Här är du inte bara en gäst, du är en skådespelare i en ständigt pågående föreställning. Och föreställningen är allt annat än ordinär. Hotellet erbjuder en levande och dynamisk upplevelse där något alltid är på gång. Oavsett om det är en spännande konsert, en konstutställning eller en unik temakväll, kommer du aldrig ha brist på aktiviteter att delta i.

Hotellrum

Scandic Grand Central har 391 hotellrum som är designade för att kombinera komfort med modern elegans. Rummen är en perfekt plats att koppla av efter en intensiv dag i stadens hjärta. Hotellet har bevarat sin historiska charm samtidigt som det har anpassats för att möta moderna gästers behov och förväntningar.

Stockholm City

Läget är en av de mest fördelaktiga aspekterna av Scandic Grand Central. Hotellet är centralt placerat i hörnet av Vasagatan och Kungsgatan, vilket ger dig omedelbar tillgång till Stockholms centralstation, tåg, bussar, tunnelbana och Arlanda Express. Med några minuters gångväg kan du nå stadens främsta nöjen, kultur, sevärdheter och shopping. Oavsett om du är på affärsresa eller på semester, är detta hotellet en perfekt bas för att utforska och uppleva Stockholm.

Konferens

Scandic Grand Central är mer än bara ett hotell; det är en plats där magi uppstår när människor möts. Hotellet är väl medvetet om hur möten och evenemang är en viktig del av affärsvärlden och kulturen. Med över 60 års erfarenhet har de utvecklat en unik förmåga att skapa framgångsrika möten som går utöver det vanliga. Oavsett om mötet äger rum personligen på plats eller digitalt, är Scandic Grand Central redo att ta din vision och göra den till verklighet.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Scandic Grand Central med Vasateatern inte bara ett hotell; det är en levande plats där historia och modernitet smälter samman. Med sin unika atmosfär, magnifika Vasateater och centrala läge i Stockholm City är det den ultimata destination

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Grand Central

Anläggningens adress

Kungsgatan 70, 111 20 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.
7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.
Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
Scandic Continental

Scandic Continental

"Upptäck en central oas för möten och upplevelser på Scandic Continental mitt i Stockholms hjärta. Med moderna möteslokaler, takterrass med imponerande utsikt, och närhet till populära sevärdheter, erbjuder hotellet en unik kombination av arbete och avkoppling. Utforska flexibla mötesmöjligheter för upp till 900 deltagare och njut av välbefinnande med tillgång till gym och bastu. Välj Scandic Continental för affärsmöten och konferenser som går bortom det vanliga i Stockholm City."

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Grand Central


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se