Happy Tammsvik

Happy Tammsvik
Mötesplatsen som tar humorn på allvar!

Happy Tammsvik är en fantastisk plats för konferenser och möten, belägen i en vacker naturmiljö bara en kort bilresa från Stockholm och Arlanda flygplats.

Här erbjuds moderna och välutrustade konferenslokaler som passar perfekt för både små och stora grupper. Med flexibla möbleringsalternativ och avancerad teknisk utrustning kan man skräddarsy evenemang precis som man önskar. Personalen är professionell, vänlig och engagerad, vilket bidrar till en positiv atmosfär och en smidig mötesupplevelse.

Förutom konferenskapacitet erbjuder Happy Tammsvik även bekvämt boende, med övernattningsmöjligheter i deras eleganta hotellrum. Rummen är modernt möblerade med komfortabla sängar, privat badrum och gratis Wi-Fi. Efter en lång arbetsdag kan gästerna koppla av och återhämta sig i hotellets avslappnande faciliteter, som en bastu, gym och inomhuspool.

Humor är en del av kulturen på Happy Tammsvik och de strävar ständigt efter att skapa en rolig och positiv atmosfär. Genom att integrera humor i både konferenser och möten blir upplevelsen både engagerande och minnesvärd. Det kan vara allt från skrattfyllda aktiviteter och improvisationsövningar till humoristiska tal och underhållande föreläsningar. Personalen är kreativ och har en fantastisk förmåga att få deltagarna att skratta och må bra.

Det som verkligen gör Happy Tammsvik till en unik destination är dess närhet till både Stockholm och Arlanda flygplats. Det är enkelt att ta sig till och från flygplatsen, vilket är perfekt för internationella gäster eller företag med internationella samarbeten. Dessutom kan man enkelt ta sig in till Stockholms stad för att utforska dess kultur, sevärdheter och shoppingmöjligheter.

Sammanfattningsvis är Happy Tammsvik en idealisk plats för konferenser och möten, med en bekväm hotellvistelse, humoristiska inslag och närhet till både Stockholm och Arlanda flygplats. Här kan man skapa minnesvärda evenemang och samtidigt njuta av vacker natur och avkoppling i en inspirerande och behaglig miljö.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Happy Tammsvik

Anläggningens adress

197 91 Bro

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård i Stockholm, en avskild pärla där herrgårdstradition möter passion för mat, gästfrihet och konferenser. Det är det perfekta valet för dem som söker en professionell konferensanläggning nära Stockholm med en touch av lyx. Upplev en gastronomisk resa med fokus på ekologiskt och närodlat, moderna konferenslokaler och avkoppling i spabadet och bastun. Besökare välkomnas till en värld av professionell gästfrihet och avskild lyx i herrgårdsmiljö.
Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens

I vacker upplandsnatur några kilometer utanför Kungsängen ligger herrgården Gällöfsta. Här förenas anor från 1300-talet med modern mötesmiljö och utvecklade möteskoncept. Den nuvarande mycket välbevarade herrgårdsbyggnaden uppfördes på 1700-talet och inrymmer flera genuina matsalar och sällskapsrum.
Bergendal

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Happy Tammsvik


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se