Skåvsjöholm

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Skåvsjöholm
Prickfria möten i fantastisk skärgårdsmiljö

Skåvsjöholm är en utmärkt plats för företag och organisationer som söker en inspirerande konferensanläggning. Beläget i en idyllisk skärgårdsmiljö endast 25 minuter från Stockholm City och 35 minuter från Arlanda, erbjuder Skåvsjöholm moderna möteslokaler, nyrenoverade hotellrum och förstklassiga faciliteter för att säkerställa framgångsrika och minnesvärda möten.

Konferenslokaler för alla behov

Med 17 möteslokaler, den största med kapacitet för upp till 120 deltagare och enastående utsikt över vattnet, erbjuder Skåvsjöholm en mångsidig plats för både mindre och större möten. De många mötes- och grupprummen ger stora möjligheter för skräddarsydda mötesarrangemang. Riktigt sköna konferensstolar och en separat konferensvilla för 10 personer är ytterligare vinnande komponenter. Standardteknik för hybridmöten ingår självklart.

Modernt boende med fantastisk utsikt

De nyrenoverade hotellrummen, färdiga i mars 2020, stoltserar med en fantastisk utsikt över vattnet. Materialval och inredning är noggrant genomtänkta för att skapa en trivsam atmosfär. Gästerna kan dra nytta av trådlös castning till TV-skärmen direkt från sina mobila enheter för en bekväm och anpassad upplevelse.

Mångsidigt utbud av aktiviteter

Skåvsjöholm går utöver att erbjuda en perfekt mötesplats genom att tillhandahålla ett omfattande utbud av aktiviteter. Från teambuilding och individuell utveckling till avkoppling och frisk luft, finns det något för alla. Kostnadsfria aktiviteter som boule, cyklar, kanoter, motionsspår och tillgång till badstrand och brygga kompletterar upplevelsen. Dessutom finns det utejacuzzi och bastu, samt två barer för avkoppling efter mötena. För vinterbadaren håller vi uppe en vak året runt!

Miljö och Kvalitet

På Skåvsjöholm är det centralt att bidra till en bättre värld och ett hållbart samhälle. Genom att vara ISO-certifierade och Svanenmärkta strävar de efter att minimera sin påverkan på miljön och samtidigt säkerställa att varje aspekt av verksamheten håller högsta kvalitet. Skåvsjöholm visar sitt sociala ansvar genom att vara stödföretag åt Naturskyddsföreningen sedan 2016. För varje gästnatt skänker de 10 kronor till föreningens arbete för att rädda Östersjön. Detta engagemang resulterar i en årlig donation på 100 000 kronor och gör varje konferens hos dem till ett aktivt steg mot en mer hållbar framtid. De som väljer att konferera hos Skåvsjöholm tar inte bara ett klokt affärsbeslut utan gör också ett positivt ställningstagande för miljön och samhället. Varje möte blir en del av en större resa mot en mer hållbar framtid.

Sammanfattning

Skåvsjöholm strävar efter att skapa prickfria möten där atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter samverkar smidigt. Standardteknik för hybridmöten ingår självklart. Framtidens framgångsrika konferenser börjar här. Boka er nästa konferens på Skåvsjöholm och upplev det bästa av skärgården – 25 minuter från Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Skåvsjöholm

Anläggningens adress

Skåvsjöholmsvägen 80, 184 94 Åkersberga

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Skåvsjöholm


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se