Hotell Skeppsholmen

Hotell Skeppsholmen
En unik plats för evenemang av alla slag.

Hotell Skeppsholmen är ett unikt och charmigt hotell beläget på ön Skeppsholmen i centrala Stockholm. Med sin vackra omgivning och närhet till både naturen och storstadspulsen erbjuder hotellet en perfekt plats för både konferenser och middagar.

Konferenser på Hotell Skeppsholmen är något utöver det vanliga. Hotellet har flera olika mötesrum och konferenslokaler som passar för både mindre och större grupper. Med sin natursköna omgivning och lugna atmosfär ger hotellet en avkopplande miljö för effektiva möten och produktiva sammanträden.

Mötesrummen är modernt inredda och har all den tekniska utrustning som behövs för en framgångsrik konferens. Hotellets personal är väl förberedd för att möta företagets behov och hjälper gärna till med att planera och genomföra konferensen på bästa sätt. För de som önskar kan även skräddarsydda konferenspaket erbjudas, med allt från boende och måltider till aktiviteter och teambuilding-övningar.

Efter en givande konferens kan deltagarna njuta av en vällagad middag på Hotell Skeppsholmen. Hotellets restaurang erbjuder en unik matupplevelse med fokus på lokala råvaror och smaker. Köket är både innovativt och traditionsbundet, och gästerna kan förvänta sig att bli bortskämda med välsmakande och vackert presenterade rätter. Restaurangen har även ett brett urval av både svenska och internationella viner, vilket gör middagen till en komplett och njutningsfull upplevelse.

För de som vill utforska Stockholms stad erbjuder Hotell Skeppsholmen en perfekt utgångspunkt. Hotellet ligger bara en kort promenad från Gamla Stan, Stockholms äldsta och mest charmiga stadsdel. Här kan besökarna upptäcka historiska sevärdheter som Kungliga slottet och Storkyrkan, eller bara njuta av mysiga kaféer och butiker.

För den kulturintresserade finns också närliggande museer som Moderna Museet och Nationalmuseum. Moderna Museet erbjuder konstutställningar av både svenska och internationella konstnärer, medan Nationalmuseum bjuder på en imponerande samling av svensk konst och konsthantverk från medeltiden fram till idag.

Hotell Skeppsholmen är också en perfekt bas för den som vill uppleva Stockholms vackra skärgård. Från hotellet kan man enkelt ta sig till Djurgården, en av Stockholms mest populära öar, där man kan besöka attraktioner som Gröna Lund nöjespark och ABBA The Museum.

Sammanfattningsvis är Hotell Skeppsholmen en fantastisk plats för både konferenser och middagar. Med sin vackra omgivning, professionella service och närhet till Stockholms stora utbud av sevärdheter och aktiviteter kan hotellet erbjuda en komplett och minnesvärd upplevelse för de som väljer att spendera tid här.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotell Skeppsholmen

Anläggningens adress

Gröna gången 1, 111 49 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.
7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.
Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotel Skeppsholmen


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se