Miss Clara

Miss Clara
Miss Clara - Ett Varmt och Personligt Designhotell i Stockholms Finaste Art Noveau-byggnad

 

Välkommen till Miss Clara, ett urbant designhotell som är inhyst i en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader. Detta spektakulära hotell, designad av den berömda arkitekten Gert Wingårdh, utstrålar en unik charm och karaktär som få andra hotell kan matcha. Med sin varma och personliga känsla är Miss Clara mer än bara ett boende – det är en plats där gästerna kan känna sig som hemma samtidigt som de upplever den urbana pulsen i Stockholm.

Miljön

När man kliver in genom dörren till Miss Clara möts man direkt av den imponerande arkitekturen och en atmosfär som förtrollar. Hotellets interiör kombinerar stilren modernitet med tidlös elegans, vilket ger en unik och inspirerande miljö för både gäster och besökare. Det är tydligt att varje detalj noggrant har utformats för att skapa ett harmoniskt och personligt rum.

Konferens

Miss Clara erbjuder även utmärkta möjligheter för konferenser, möten och event. Hotellet har flera flexibla konferensrum som kan anpassas efter behov och erbjuder modern teknik för att underlätta för mötesdeltagarna. Oavsett om det handlar om mindre företagsmöten eller större evenemang, kan Miss Clara tillgodose alla behov och se till att varje tillfälle blir framgångsrikt.

Stockholm city

Men utöver de imponerande faciliteterna är det hotellets fantastiska läge som verkligen gör det till en unik destination. Beläget i hjärtat av stan, är Miss Clara den perfekta utgångspunkten för att upptäcka allt som Stockholm har att erbjuda. Omgiven av pittoreska gator och vackra byggnader, finns det en mängd attraktioner och sevärdheter inom gångavstånd. Gästerna kan inte bara utforska stadens rika historia och kultur, utan även njuta av Stockholms berömda restauranger och barer som ligger precis runt hörnet.

Miss Clara är det ultimata valet för dem som söker en unik hotellupplevelse i Stockholm. Med sin kombination av en vacker Art Noveau-byggnad, en varm och personlig atmosfär och en central placering i hjärtat av staden, erbjuder Miss Clara sina gäster en möjlighet att uppleva det bästa som Stockholm har att erbjuda. Oavsett om man är på affärsresa eller på semester, kommer man att känna sig som hemma på Miss Clara och bli omhändertagen av det vänliga och professionella personalen.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Miss Clara inte bara ett hotell – det är en destination i sig själv. Med sin imponerande Art Noveau-arkitektur, varma och personliga känsla, fantastiska läge och närheten till Stockholms bästa restauranger och barer blir en vistelse på Miss Clara en upplevelse man kommer att minnas långt efter att man har checkat ut.

 

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Miss Clara

Anläggningens adress

Sveavägen 48, 111 34 Stockholm

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

7A Odenplan

7A Odenplan

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.
Blique by Nobis

Blique by Nobis

Välkommen till en mötesdestination med det lilla extra. Här erbjuder vi en spännande location med kvalitativ och väl genomtänkt mat av kökschef Oskar Pettersson, stora ytor i stilren design av arkitekter på Wingårdhs
Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
Nobis Hotel

Nobis Hotel

Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Miss Clara by Nobis


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se