Miss Clara

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Miss Clara
Miss Clara - Ett Varmt och Personligt Designhotell i Stockholms Finaste Art Noveau-byggnad

 

Välkommen till Miss Clara, ett urbant designhotell som är inhyst i en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader. Detta spektakulära hotell, designad av den berömda arkitekten Gert Wingårdh, utstrålar en unik charm och karaktär som få andra hotell kan matcha. Med sin varma och personliga känsla är Miss Clara mer än bara ett boende – det är en plats där gästerna kan känna sig som hemma samtidigt som de upplever den urbana pulsen i Stockholm.

Miljön

När man kliver in genom dörren till Miss Clara möts man direkt av den imponerande arkitekturen och en atmosfär som förtrollar. Hotellets interiör kombinerar stilren modernitet med tidlös elegans, vilket ger en unik och inspirerande miljö för både gäster och besökare. Det är tydligt att varje detalj noggrant har utformats för att skapa ett harmoniskt och personligt rum.

Konferens

Miss Clara erbjuder även utmärkta möjligheter för konferenser, möten och event. Hotellet har flera flexibla konferensrum som kan anpassas efter behov och erbjuder modern teknik för att underlätta för mötesdeltagarna. Oavsett om det handlar om mindre företagsmöten eller större evenemang, kan Miss Clara tillgodose alla behov och se till att varje tillfälle blir framgångsrikt.

Stockholm city

Men utöver de imponerande faciliteterna är det hotellets fantastiska läge som verkligen gör det till en unik destination. Beläget i hjärtat av stan, är Miss Clara den perfekta utgångspunkten för att upptäcka allt som Stockholm har att erbjuda. Omgiven av pittoreska gator och vackra byggnader, finns det en mängd attraktioner och sevärdheter inom gångavstånd. Gästerna kan inte bara utforska stadens rika historia och kultur, utan även njuta av Stockholms berömda restauranger och barer som ligger precis runt hörnet.

Miss Clara är det ultimata valet för dem som söker en unik hotellupplevelse i Stockholm. Med sin kombination av en vacker Art Noveau-byggnad, en varm och personlig atmosfär och en central placering i hjärtat av staden, erbjuder Miss Clara sina gäster en möjlighet att uppleva det bästa som Stockholm har att erbjuda. Oavsett om man är på affärsresa eller på semester, kommer man att känna sig som hemma på Miss Clara och bli omhändertagen av det vänliga och professionella personalen.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Miss Clara inte bara ett hotell – det är en destination i sig själv. Med sin imponerande Art Noveau-arkitektur, varma och personliga känsla, fantastiska läge och närheten till Stockholms bästa restauranger och barer blir en vistelse på Miss Clara en upplevelse man kommer att minnas långt efter att man har checkat ut.

 

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Miss Clara

Anläggningens adress

Sveavägen 48, 111 34 Stockholm

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl

På Hotel Birger Jarl lovar vi våra gäster en välkomnande atmosfär och genuin omtanke. Vårt moderna hotell i centrala Stockholm är mer än bara ett exklusivt affärshotell. Vi har till vana att göra det där lilla extra för våra gäster och för de som behöver det.
Helio Stockholm City

Helio Stockholm City

Helio Stockholm City - En inspirerande mötesplats mitt i centrala Stockholm. Upptäck moderna konferens- och arbetsutrymmen i en unik, sextiotalshistorisk miljö.
7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.
Helio Slussen

Helio Slussen

Helio Slussen: Din Destination för Konferenser och Möten i Stockholm City. Utforska inspirerande möteslokaler och nätverka med kreativa individer i Nya Slussen.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Miss Clara by Nobis


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se