Scandic Continental

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandic Continental
Fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna

I hjärtat av Stockholms pulserande stadskärna reser sig Scandic Continental som en imponerande plats för möten och konferenser. Med sitt enastående läge erbjuder hotellet inte bara närhet till shoppingområden, kultur, nöjen och populära sevärdheter som Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott, utan även en möjlighet att utforska staden med bekvämt gångavstånd till kollektivtrafik, inklusive bussar och tunnelbana.

Hotellet

Scandic Continental välkomnar sina gäster till en värld av möjligheter, där affärsmöten smälter samman med lyxigt boende och en atmosfär av modern elegans. Hotellet är inte bara en plats att övernatta; det är en plats där affärsmöten blir till minnesvärda upplevelser och där varje besök ger en känsla av att vara centralt belägen mitt i stadens hjärta.

Takterrassen

En av hotellets unika egenskaper är dess takterrass, en oas över Stockholms takåsar och glittrande vatten. Det är en plats där gäster kan koppla av med en favoritdrink och njuta av den spektakulära utsikten över huvudstadens mest ikoniska landmärken. Takterrassen blir inte bara ett ställe att avsluta arbetsdagen; den blir en destination i sig själv, där kollegor och vänner kan samlas för att dela ögonblick och skapa minnen.

Aktivitet

Hotellets fokus på välbefinnande sträcker sig även till träningsmöjligheterna. Gäster har tillgång till ett välutrustat gym och en bastu, vilket ger möjlighet till avkoppling och träning efter en intensiv arbetsdag eller en dag med stadsexploration. Det är en plats där arbete och avkoppling integreras sömlöst för att skapa en balanserad och hälsosam upplevelse.

Konferensanläggning

Scandic Continental har positionerat sig som en ledande konferensanläggning i Stockholm och erbjuder möteslokaler med kapacitet för upp till 500 deltagare. De flexibla möteslokalerna passar för allt från styrelsemöten till stora konferenser. Hotellets närhet till centralstationen gör det extra bekvämt för resenärer som anländer med tåg, med en uppgång direkt från Centralstationen till hotellets entré.

Möteslokaler

Hotellets största konferensrum har kapacitet för upp till 500 personer i biosittning, vilket gör det till en perfekt plats för storskaliga evenemang och presentationer. Scandic Continental strävar efter att erbjuda inte bara utmärkta möteslokaler utan även en helhetsupplevelse som inkluderar förstklassig mat och dryck. Gästerna har tillgång till en mångsidig meny som fokuserar på deras välbefinnande, tillgänglig dygnet runt för att möta behoven hos affärsresenärer och konferensdeltagare.

Centralt läge

Att anordna möten på Scandic Continental innebär inte bara att dra nytta av hotellets moderna faciliteter utan också att dra nytta av dess centrala läge i Stockholm City. För affärsresenärer innebär det att kunna integrera arbetsliv och stadsliv på ett smidigt sätt. Att kunna promenera till populära sevärdheter som Gamla stan eller Stadshuset efter en lång arbetsdag ger en unik möjlighet att uppleva staden på ett personligt sätt.

Stockholms Central

För dem som anländer med tåg till Stockholm är Scandic Continental det självklara valet, med sin närhet till centralstationen och en bekväm ingång direkt från stationen till hotellet. Detta gör det inte bara lätt för resenärer att nå sin destination utan betonar också hotellets engagemang för att erbjuda bekvämlighet och tillgänglighet.

Sammanfattning

Scandic Continental strävar efter att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där varje möte blir en framgång. Genom att erbjuda flexibla mötesmöjligheter, en fokus på välbefinnande och en central placering i Stockholm City har hotellet etablerat sig som en plats för affärsmöten och upplevelser som går utöver det vanliga. När du väljer Scandic Continental väljer du inte bara en konferensanläggning; du väljer en plats där arbete och njutning smälter samman för att skapa minnesvärda stunder och en unik upplevelse mitt i Stockholms hjärta.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandic Continental

Anläggningens adress

Vasagatan 22, 111 20 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl

På Hotel Birger Jarl lovar vi våra gäster en välkomnande atmosfär och genuin omtanke. Vårt moderna hotell i centrala Stockholm är mer än bara ett exklusivt affärshotell. Vi har till vana att göra det där lilla extra för våra gäster och för de som behöver det.
Nobis Hotel

Nobis Hotel

Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI.
7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandic Continental


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se