Nobis Hotel

Nobis Hotel
Välkommen till Nobis Hotel, en plats för nöjessökande finsmakare och medvetna resenärer.

Nobis Hotel en klassiskt elegant och avspänd upplevelse av samtida lyx i hjärtat av Stockholm

Välkommen till Nobis Hotel, där du kan uppleva en klassiskt elegant och avspänd atmosfär samtidigt som du njuter av samtida lyx i hjärtat av Stockholm. Designat för att skapa en tillflyktsort från stadens puls, erbjuder Nobis Hotel en perfekt balans mellan komfort och stil.

Miljön

När du kliver in på Nobis Hotel möts du av en atmosfär av lugn och välkomnande elegans. Hotellets interiör har utformats för att skapa en harmonisk och behaglig känsla, med eleganta detaljer och stilfullt möblerade rum. Hotellet är inrett i en klassisk stil med moderna inslag, vilket ger en samtida twist till den tidlösa elegansen.

Konferens

Nobis Hotel erbjuder utmärkta möjligheter för konferenser, möten och event. Hotellet har flera välutrustade konferenslokaler, perfekta för både mindre sammankomster och större evenemang. Konferenslokalerna erbjuder modern teknik och flexibla lösningar för att möta dina specifika behov och krav.

Maten

Efter en produktiv dag på möten kan du njuta av en läcker lunch i bistron på Nobis Hotel. Bistron erbjuder ett utbud av välsmakande rätter som kombinerar klassiska smaker med moderna twistar, och maten har tillagats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Här kan du koppla av och njuta av en måltid i en avslappnad atmosfär.

För att fortsätta kvällen i stil kan du bege dig till hotellets magnifika lounge och njuta av en utsökt drink. Loungen på Nobis Hotel är en plats där gäster kan slappna av och umgås, och erbjuder en sofistikerad atmosfär och en omfattande dryckeslista. Du kan sitta tillbakalutad i en bekväm fåtölj och njuta av den eleganta omgivningen medan du avnjuter en välkomponerad cocktail eller ett glas fin champagne.

En annan särskiljande funktion på Nobis Hotel är Guldbaren, en ikonisk destination för Stockholms nattlivsälskare. Här kan du mingla med lokalbefolkningen och njuta av en livlig atmosfär samtidigt som du smakar på några av stadens bästa drinkar. Guldbaren är en plats där gäster kan skapa minnen och uppleva Stockholms nattliv på sitt bästa sätt.

Hotellet

För att säkerställa en god natts sömn erbjuder Nobis Hotel sköna sängar från DUX, som är kända för sin höga kvalitet och komfort. Sängarna är bäddade med lyxiga egyptiska bomullslakan, vilket ger en känsla av omsorg och lyx till varje detalj i rummen.

Nobis Hotel har samarbetat med den prestigefyllda arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune för att skapa en unik och genomtänkt design i varje rum. Vart och ett av hotellets rum har utformats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, med fokus på komfort, funktionalitet och stil.

Nobis Hotel är en plats där samtida lyx möter klassisk elegans och avspänd atmosfär. Med sina utmärkta faciliteter för konferenser, möten och evenemang, den magnifika loungen och Guldbaren, samt restaurangen NOI som erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga, har Nobis Hotel allt du behöver för en minnesvärd vistelse i Stockholm. Med välkomnande rum designade av Claesson Koivisto Rune och bekväma sängar från DUX kan du vara säker på att din vistelse kommer att bli en garanterad framgång på både komfort- och estetikfronten.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Nobis Hotel en kombination av avspänd elegans, klassisk stil och modern lyx. Med sina bekväma sängar, vackra rum designade av Claesson Koivisto Rune och utmärkta faciliteter för konferenser och möten, kommer du att uppleva den ultimata hotellupplevelsen i hjärtat av Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Nobis Hotel

Anläggningens adress

Norrmalmstorg 2-4, 111 86 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Eatery Gärdet

Eatery Gärdet

Utforska Eatery Gärdet, Gärdets vardagsrum vid sportfältet i Stockholm. Njut av en mångsidig gastronomisk upplevelse med frukost, lunch, fika och autentisk napolitansk pizza i en trivsam miljö. Med rymliga och mysiga lokaler samt en solig uteservering är detta den perfekta platsen för kulinariska njutningar och avslappnade möten. Hitta din idealiska konferenslokal för dagkonferenser och skapa minnesvärda ögonblick hos Eatery Gärdet.
Freys Hotel Lilla Rådmannen

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell med personlig atmosfär. Här finns åtta flexibla konferenslokaler som erbjuder fina mötesmöjligheter oavsett om man är två eller 40 personer. I lokalen Stillhet finns möjlighet att ladda energi i form av ljusterapi lampor, detta ingår för samtliga konferensgäster. Hotellet har även en takterrass för avkoppling.
7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.
7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Nobis Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se