Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad
En kreativ mötesplats och frizon från stress

Nynäs Havsbad, beläget vid den glittrande horisonten av havet, är inte bara en plats för avkoppling och kulinariska njutningar, utan även en framstående konferensanläggning endast 35 minuter från Stockholm. Dess unika läge på klipporna, med utsikt över det öppna havet, erbjuder en ojämförlig atmosfär som förvandlar varje konferens till en oförglömlig upplevelse.

Oavsett om det är sommar eller vinter, höst eller vår, erbjuder Nynäs Havsbad en särpräglad upplevelse som anpassar sig efter årstidens skönhet. Men det är inte bara naturens skönhet som gör detta ställe speciellt. Här kombineras den naturliga skönheten med moderna konferenslokaler vilket skapar en perfekt balans mellan arbete och avkoppling.

En kreativ frizon vid havet

Nynäs Havsbad är mer än bara en konferensanläggning; det är en plats där kreativitet och inspiration flödar fritt. Med 11 olika konferenslokaler erbjuder anläggningen en unik miljö för möten och diskussioner. Havspaviljongens lokaler, med sina återkommande gäster, vittnar om kvaliteten och den unika upplevelsen som erbjuds här. Att kunna ta en paus, njuta av en kopp kaffe på bryggan, lyssna på vågornas skvalp och känna den friska havsluften är ovärderligt för att stimulera kreativa tankar.

I Havspaviljongens SPA njuter du av en upplevelse för alla sinnen.

Här njuter du i en varm inomhuspool med små champagnebubblor och i vår lugna sköna relaxavdelning, där du kan slumra till för en stund eller läsa en bok. Ute på bryggan finner du vår varma sittpool och bastuhuset med 3 olika bastu – ångbastu, vedeldad bastu och en härlig lågtempererad bastu med milslång utsikt över horisonten. Här kan du sitta och bara njuta av havet och naturen. För alla vinterbadare har vi vak öppen om isen lägger sig. Lättare tilltugg och dryck finns att beställa i Havspaviljongens bar.

För besökare som söker en fulländad upplevelse på Nynäs Havsbad erbjuder anläggningen en rad spa-behandlingar som kompletterar vistelsen. Oavsett om man är där för en konferens eller en avkopplande helg, kan man kombinera sitt besök med spa-utbudet för att verkligen slappna av och ladda batterierna.

Spakonferens

Ett unikt sätt att kombinera arbete med avkoppling. Efter en produktiv konferensdag kan deltagarna njuta av sköna behandlingar, vilket inte bara är avslappnande utan även avdragsgillt som friskvård. Detta är ett utmärkt sätt att belöna ett team och säkerställa att alla känner sig uppskattade och omhändertagna.

Individuella Spabehandlingar

För de som önskar en mer personlig spa-upplevelse erbjuder Nynäs Havsbad en rad behandlingar, från ansiktskur till fotkur, massage och bodyscrub. Varje behandling är skräddarsydd för att ge besökaren den bästa möjliga upplevelsen och säkerställa att man känner sig förnyad och revitaliserad.

Spamingel för större grupper

Perfekt för större sällskap som vill ha en gemensam spa-upplevelse. Gruppen delas upp i mindre team där varje team får prova på olika spa-aktiviteter. Dessa kan inkludera allt från ansikts- och fotkurer till handscrub och avslappningsövningar. Det är en fantastisk gruppaktivitet som garanterat kommer att bli ett minne för livet.

På Nynäs Havsbad tror de på att kombinera det bästa av två världar – produktiva möten och total avkoppling. Deras spa-utbud är designat för att ge varje gäst en chans att koppla bort från vardagens stress och helt och hållet fokusera på välbefinnande. Entre till badet på bryggan ingår för alla boende gäster.

Konferens med kulinariska höjdpunkter

På Nynäs Havsbad är maten en central del av konferensupplevelsen. Med en inriktning på modern europeisk mat, baserad på säsongsbetonade och noggrant utvalda råvaror, erbjuder köket en meny som är lika inspirerande som omgivningen. Oavsett om det är en konferenslunch eller middag, är varje måltid en hyllning till havet, gården och skogen. Komplettera din måltid med ett urval från den välkomponerade vinlistan eller en uppfriskande drink från baren.

Sammanfattningsvis är Nynäs Havsbad inte bara en konferensanläggning, utan en plats där natur, kvalitet och service möts för att skapa en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du planerar ett företagsmöte, en teambuilding-session eller bara vill fly från stadens brus, är Nynäs Havsbad ett utmärkt val nära Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Nynäs Havsbad

Anläggningens adress

Oskarsgatan 9, 149 34 Nynäshamn

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Körunda Hotell & Konferens

Körunda Hotell & Konferens

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen. Hos oss hittar ni en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges ni av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag.
Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård. En unik och naturnära destination med kurerade upplevelser för alla sinnen. Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service.
Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens är mycket mer än bara en konferensanläggning. Det är en plats där mötet mellan människor står i centrum, och där hållbarhet är en självklar del av verksamheten. Beläget inom bekvämt avstånd från Stockholm, erbjuder Bommersvik en unik och inspirerande miljö för konferenser och möten.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Nynäs Havsbad


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se