Hotel Tylösand

Hotel Tylösand
BUSINESS AS UNUSUAL

Kreativitet i Fokus

På Hotel Tylösand står kreativitet och inspiration i centrum. Hotellet själva uttrycker det bäst:”Vi tror på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade affärsmöten,” Detta återspeglas i allt från konferenslokaler till den teknik som erbjuds, samt de olika aktiviteterna och avkopplingsmöjligheterna. När man befinner sig i denna unika miljö, omgiven av den sensationella naturen på västkusten, fylld med konst och underhållning, blir det enkelt att låta kreativiteten flöda.

Konferenslokaler

Oavsett om du representerar ett stort eller litet företag, har Hotel Tylösand något för dig. Med 30 olika konferenslokaler och stora utställningsytor med oändliga möjligheter är hotellet utrustat för att hantera alla typer av möten. Allt från små arbetsgrupper som behöver en intim miljö för brainstorming, till stora kongresser med hundratals deltagare. Varje konferenslokal har teman kring några av popkulturens mest framträdande personligheter, vilket ger en unik och inspirerande bakgrund till varje möte.

Rum som Inspirerar

Hotellet erbjuder en rad olika rumstyper som är designade för att uppfylla de skiftande behoven hos gästerna. Varje rum är inte bara en plats att sova, utan en helhetsupplevelse. Utsikten över havet, de moderna faciliteterna och den komfort som erbjuds gör att varje gäst känner sig uppskattad och omhändertagen. Efter en lång dag av presentationer och diskussioner, är det inget bättre än att sjunka ner i en bekväm säng med ljudet av vågorna i bakgrunden.

Mat och Dryck

En framstående konferensupplevelse handlar om mer än bara möten och presentationer. På Hotel Tylösand är gastronomi en integrerad del av upplevelsen. Med fyra restauranger som erbjuder allt från avslappnade måltider till gourmetupplevelser, blir varje måltid minnesvärd. Vare sig det är en pizza från Leif’s Pizzeria eller en gourmetmåltid på Restaurang Tylöhus, kan deltagarna njuta av smakupplevelser i världsklass. Dessutom erbjuder hotellets eget bageri nybakat bröd varje dag, vilket ger en hemtrevlig touch till hela upplevelsen.

Spabad

Efter en lång dag av konferenser är det viktigt att kunna koppla av och återhämta sig. The Spa på Hotel Tylösand erbjuder en unik spa-upplevelse över två våningar där gränserna suddas ut mellan inne och ute. Här kan deltagarna överraskas, inspireras och fyllas med ny energi i en miljö där avslappning möter njutning.

Stranden: Naturens bästa scen

Hotellets närhet till stranden är en av dess mest attraktiva egenskaper. Strandpromenader, de lugnande ljuden av havet och möjligheten att bara sitta och titta på solnedgången ger konferensdeltagare en chans att verkligen koppla av och ladda batterierna.

Konstgalleri

För konstälskare är Hotel Tylösand ett paradis. Med Tres Hombres Art, som har samlat några av världens mest framstående fotografer, blir hotellet till ett av Sveriges största konstgallerier. En yta av 23 000 kvm fylld med inspirerande konst skapar en stimulerande miljö för kreativt tänkande.

Sammanfattning

Att välja Hotel Tylösand för er nästa konferens är att välja en plats där affärsmöten möter kreativitet, inspiration och avkoppling i en unik kombination. Låt konferensen bli en upplevelse, en chans att låta kreativiteten flöda, och en möjlighet att ge deltagarna något de kommer att prata om i åratal.
Med dess läge på västkusten, erbjuder det också en möjlighet att uppleva Sveriges vackra natur och kultur i en av landets mest ikoniska miljöer.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotel Tylösand

Anläggningens adress

Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotel Tylösand


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se