1909 Sigtuna Stadshotell

1909 Sigtuna Stadshotell
Välkommen till 1909 Sigtuna Stadshotell – med mer än 100 stolta års erfarenhet av bra möten.

Sigtuna Stadshotell 1909 är en anrik och historisk plats som erbjuder en unik upplevelse för konferenser och möten. Med sina 100 stolta års erfarenhet av att arrangera lyckade möten och konferenser har de byggt upp ett rykte som ett av Sveriges bästa konferenshotell.

Konferens

För Sigtuna Stadshotell 1909 är varje konferensgäst en egen stjärna och inte bara en del av en grupp. Deras filosofi innebär att varje individ är viktig och att det är deras uppgift att göra varje möte personligt och minnesvärt. Genom att erbjuda individuell service och skräddarsydda lösningar för varje gäst, strävar de efter att överträffa förväntningarna och skapa den perfekta konferensen.

Miljön

En av de stora fördelarna med Sigtuna Stadshotell 1909 är den familjära och högklassiga miljön. Hotellet är beläget i hjärtat av den historiska staden Sigtuna, vilket ger en unik och charmig atmosfär. Den vackert bevarade byggnaden från 1909 ger en känsla av historia och tradition, samtidigt som hotellet erbjuder moderna faciliteter och teknik för att möta dagens krav.

SSQ Awards ”årets bästa konferenshotell”

Förutom att vara känt för sin personliga service och historiska atmosfär har Sigtuna Stadshotell 1909 även erhållit utmärkelsen SSQ Awards ”årets bästa konferenshotell”. Detta är ett bevis på deras dedikation till att leverera de bästa möjliga konferensupplevelserna till sina gäster. De har etablerat sig som ledande inom branschen och är kända för sin professionella och engagerade personal som alltid gör sitt yttersta för att möta gästernas behov och önskemål.

Konferenslokaler

Hotellet erbjuder ett brett utbud av mötes- och konferensrum som kan anpassas efter gästernas behov. Oavsett om det är en mindre styrelserum eller en större konferenssal, kan Sigtuna Stadshotell 1909 erbjuda den perfekta lösningen. Alla rum är utrustade med modern teknik och bekvämligheter som krävs för effektiva möten, inklusive trådlöst internet, projektorer och ljudsystem.

Hotellet

För att komplettera konferensupplevelsen kan gästerna även njuta av hotellets bekvämligheter och lyxiga faciliteter. Hotellet har restauranger som erbjuder kulinariska upplevelser inspirerade av svenska och internationella rätter. Det finns även träningsmöjligheter, spa och avkopplande utomhusområden där gästerna kan koppla av efter en intensiv dag med möten och diskussioner.

I sammanhanget har hotellet även en rik historia att erbjuda. Sigtuna är Sveriges äldsta stad och har en fascinerande historia att utforska. Gästerna kan utforska de historiska gatorna, besöka kyrkor och museer och ta del av den gamla staden som har en unik atmosfär.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Sigtuna Stadshotell 1909 ett enastående konferenshotell med över ett sekel av erfarenhet inom branschen. Genom sin personliga och individuella service, familjära och högklassiga miljö samt erkända utmärkelser, har de etablerat sig som ett av Sveriges bästa konferenshotell. Genom att erbjuda moderna faciliteter, professionell personal och en atmosfär som andas historia och tradition, är Sigtuna Stadshotell 1909 den perfekta platsen för lyckade och minnesvärda möten och konferenser.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

1909 Sigtuna Stadshotell

Anläggningens adress

Stora Nygatan 3, 193 30 Sigtuna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad: En modern konferensanläggning fem minuter från Stockholm Arlanda. Perfekt för affärsresor, möten och evenemang, kombinerat med avkoppling och bekvämlighet nära Stockholm.
Best Western Arlanda Hotellby

Best Western Arlanda Hotellby

Beläget endast ett stenkast från Arlanda Flygplats och med närheten till Stockholm, är Best Western Arlanda Hotellby den ultimata platsen för konferenser där många deltagare anländer via flyg.
32 Rum & Kök Sigtuna

32 Rum & Kök Sigtuna

Upptäck 32 Rum & Kök i Sigtuna - en unik konferensanläggning vid Mälarens strand, nära Stockholm och Arlanda. Njut av historisk charm, moderna faciliteter och utsökta matupplevelser.
Lejondals Slott

Lejondals Slott

Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends, bröllop och andra festliga högtider. Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd. Välkommen hit för inspiration, god mat och rekreation!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 1909 Sigtuna Stadshotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se