7A Odenplan

7A Odenplan
En mötesupplevelse utöver det förväntade

7A Odenplan är en konferensanläggning som ligger strategiskt beläget i hjärtat av Stockholm. Det här är en plats där moderna möteslokaler kombineras med förstklassig service och bekvämlighet.

En central destination

7A Odenplan har ett oslagbart läge mitt i Stockholm, vilket gör det till en idealisk destination för både lokala och internationella möten. Anläggningen är lättillgänglig med utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive närhet till Odenplans tunnelbanestation. Det här gör det enkelt för gäster att nå platsen oavsett var de kommer ifrån.

Mångsidiga möteslokaler

En av de mest framträdande egenskaperna hos 7A Odenplan är dess mångsidiga utbud av möteslokaler. Oavsett om du planerar ett möte för en mindre arbetsgrupp eller en större konferens, finns det mötesrum som passar dina behov. Anläggningen har moderna och välutrustade konferensrum som kan anpassas efter dina specifika krav. Här finns möjligheten att arrangera allt från workshop-liknande sessioner till storskaliga presentationer och evenemang.

Tekniskt avancerad utrustning

7A Odenplan har investerat i modern teknisk utrustning för att säkerställa att dina möten och presentationer går smidigt. Det finns tillgång till audiovisuell utrustning, snabbt internet och andra tekniska resurser som hjälper dig att maximera produktiviteten under dina möten. Du kan vara säker på att ditt teknikbehov kommer att tas om hand på ett professionellt sätt.

Service och Catering

En annan styrka hos 7A Odenplan är den utmärkta servicen som erbjuds. Det dedikerade teamet är välutbildat och redo att hjälpa till med allt från att planera och organisera ditt möte till att se till att dina gäster känner sig välkomna och bekväma. Anläggningen erbjuder också cateringtjänster som kan anpassas efter dina önskemål och budget, vilket innebär att du kan njuta av mat och dryck under dina möten.

Miljömedvetenhet och Hållbarhet

7A Odenplan är engagerade i hållbarhetsinitiativ och har vidtagit åtgärder för att minska sin miljöpåverkan. Anläggningen strävar efter att vara så miljövänlig som möjligt och har implementerat åtgärder som energieffektivitet och avfallsminimering. Genom att välja 7A Odenplan som din mötesplats kan du vara stolt över att du stöder en anläggning som är engagerad i att bevara vår planet.

Omgivningen på Odenplan

När du väljer 7A Odenplan som din konferensanläggning har du också förmånen att befinna dig i ett av Stockholms mest pulserande områden. Odenplan är känt för sina restauranger, kaféer och butiker. Efter dina möten har du möjlighet att utforska området och njuta av allt det har att erbjuda. Oavsett om du vill ta en promenad i närliggande parker eller prova lokala kulinariska läckerheter, finns det alltid något att göra på Odenplan.

Sammanfattning

7A Odenplan är en imponerande konferensanläggning i Stockholm som erbjuder allt du behöver för framgångsrika möten och evenemang. Med sitt centrala läge, mångsidiga möteslokaler, tekniskt avancerad utrustning, dedikerad service och fokus på hållbarhet är det en destination som passar både små och stora organisationer. Om du söker en plats där möten blir mer än bara affärsmöten utan också minnesvärda upplevelser, är 7A Odenplan definitivt ett utmärkt val. Boka din nästa konferens eller evenemang här och ta del av allt de har att erbjuda.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

7A Odenplan

Anläggningens adress

Norrtullsgatan 6, 113 26 Stockholm

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

7A Posthuset

7A Posthuset

7A Posthuset är en framstående konferensanläggning som ligger centralt beläget i Stockholms hjärta. Det är en plats där modern design, teknisk innovation och förstklassig service smälter samman för att skapa en idealisk miljö för möten och evenemang.
7A Strandvägen

7A Strandvägen

7A Strandvägen är en oöverträffad konferensanläggning som är förtrollande belägen längs Strandvägen, en av Stockholms mest prestigefyllda och pittoreska adresser. Det här är en plats där möteslokaler omvandlas till inspirerande mötesplatser, och där modern elegans möter förstklassig service. Med utsikt över Stockholms ström och omgiven av historiska och kulturella skatter, är 7A Strandvägen det ultimata valet för företag och organisationer som söker det bästa inom konferens- och mötesmiljöer.
Freys Hotel

Freys Hotel

Här finns nio unika konferenslokaler som erbjuder flexibla möjligehter för ett lyckat möte, event eller arrangemang och 127 personligt designade hotellrum. Alla hotellrum och mötesrum är inredda i varma färger och med många rara detaljer, inget rum är det andra likt. Här kan man även boka hela konferensvåningen för arrangemang i exklusiv avskildhet för upp till 150 personer.
Freys Hotel Lilla Rådmannen

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell med personlig atmosfär. Här finns åtta flexibla konferenslokaler som erbjuder fina mötesmöjligheter oavsett om man är två eller 40 personer. I lokalen Stillhet finns möjlighet att ladda energi i form av ljusterapi lampor, detta ingår för samtliga konferensgäster. Hotellet har även en takterrass för avkoppling.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 7A Odenplan


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se