Arken Art Garden Spa

Arken Art Garden Spa
Detta är hotellet för dig som vill ha det lilla extra och undkomma innerstadens tempo

Ark Garden är en charmig oas belägen i närheten av Göteborg, ett perfekt resmål för den som söker en balans mellan arbete och avkoppling. Med sin vackra trädgårdsmiljö erbjuder Ark Garden en unik plats för konferenser och möten i en lugn och avskild atmosfär.

Konferens

Konferensfaciliteterna på Ark Garden är moderna och välutrustade, med möjlighet att anpassa sig efter olika gruppstorlekar och behov. Här finns flera konferensrum med naturligt ljus och panoramautsikt över trädgården, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Det professionella konferensteamet på plats finns tillgängligt för att se till att allt går smidigt och att mötet blir en framgång.

Spabad

Efter en lång dag av möten och diskussioner kan gästerna koppla av på Ark Gardens spa-hotell. Här kan de unna sig en avslappnande behandling, njuta av bastu och jacuzzi eller ta ett uppfriskande dopp i havsbadet. Detta spa-hotell erbjuder en rad olika behandlingar, som massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar, vilket ger gästerna en heltäckande upplevelse av avkoppling och välmående.

Miljön

Ark Garden är också känt för sin låga stressnivå och rofyllda atmosfär. Denna harmoni i kombination med den vackra naturen gör det till en idealisk plats att varva ner och ladda om energinivåerna. Här kan gästerna gå på avkopplande promenader i trädgården, sitta i en av de mysiga hängmattorna eller bara njuta av lugnet i omgivningen.

Göteborg

För de som vill utforska Göteborg finns det enkla transportförbindelser till staden, vilket gör det enkelt att ta sig till sevärdheter, kulturella evenemang och shoppingmöjligheter. Efter en dag i staden kan gästerna återvända till Ark Garden och njuta av den fridfulla atmosfären som hotellet erbjuder.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Ark Garden en idealisk plats för konferenser, möten och avkoppling. Dess närhet till Göteborg, kombinerat med dess låga stressnivå och avskilda miljö gör detta hotell till en attraktiv destination för konferenser.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Arken Art Garden Spa

Anläggningens adress

Oljevägen 100, 418 34 Göteborg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.
Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi och Scandinavium.
Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Strax utanför Lerum, bara 20 minuter från centrala Göteborg ligger Aspenäs Herrgård.Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt
Jacy’z Hotel & Resort

Jacy’z Hotel & Resort

Välkommen till Jacy'z Hotel & Resort i hjärtat av Göteborg, ditt nya go-to place för möten, kickoffs, celebrations och högtider. En plats för både work & play där du vill hänga långt efter office hours. På Jacy’z har vi imponerande mötesrum, men vår över 100 meter höga skyskrapa bjuder på många fler areas.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Arken Art Garden Spa


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se