Friiberghs Herrgård

Friiberghs Herrgård
FRIIBERGH HERRGÅRD – för bekväma situationer sedan 1658

Friibergh Herrgård är en vacker herrgård belägen vid Mälarens strand, bara en kort bilresa från Stockholm. Platsen är perfekt för både konferenser och avkopplande hotellvistelser och erbjuder även en fantastisk miljö för middagar och andra evenemang.

Konferens

Herrgården erbjuder ett antal moderna konferenslokaler som är perfekta för företagsevenemang av alla slag. Oavsett om det är en mindre arbetsgrupp som behöver en intim plats eller ett större företag som vill ha en stor konferenssal, har Friibergh Herrgård ett passande alternativ att erbjuda. Konferenslokalerna är utrustade med modern teknik och har naturligt ljus som skapar en trivsam och produktiv atmosfär.

Rummen

För de som behöver övernatta erbjuder Friibergh Herrgård ett bekvämt och elegant hotell. Oavsett om du är där för affärer eller nöje kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen under din hotellvistelse på Friibergh Herrgård.

Maten

En av de mest uppskattade aspekterna av Friibergh Herrgård är deras fantastiska matupplevelser. Restaurangen serverar måltider av högsta kvalitet och använder lokala och färska råvaror för att skapa läckra rätter. Köksmästaren lägger stor vikt vid att skapa en meny som passar alla smaker och kostbehov och kan även erbjuda specialanpassade menyval för att möta olika dieter eller allergier. Du kan njuta av en otrolig måltid med utsikt över Mälaren och bara låta dig njuta av den pittoreska omgivningen.

Miljön

Mälaren är en av Sveriges största insjöar och vid dess strand ligger Friiberghs Herrgård. Här, precis vid Mälarens kant, erbjuder anläggningen en rad aktiviteter såsom båtturer, fiskeexpeditioner och cykelturer längs sjöns vägar. På så sätt får gästerna möjligheten att upptäcka den förtjusande naturen i sin egen takt och i sin egen stil.

Sammanfattning

Slutligen är Friibergh Herrgård en perfekt destination för konferenser. Med sina moderna konferenslokaler, bekväma hotellrum, utsökta matupplevelser och närheten till både Mälaren och Stockholm, finns det något för alla.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Friiberghs Herrgård

Anläggningens adress

Friiberghs Herrgård, 749 62 Örsundsbro

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Friibergh Herrgård


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se