Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell
Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta.

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning som är vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. Med sin närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats är det lätt att nå oss på mindre än en timme.

Hotellet

Med 390 sängplatser och 22 konferenslokaler kan vi garantera en bekväm och effektiv upplevelse för alla våra gäster. Vårt hotell är utformat för att rymma både stora och små konferenser, företagsevent, kick-offer och möten.

Konferenslokaler

Våra konferenslokaler är välutrustade och smakfullt inredda för att skapa en inspirerande och produktiv atmosfär. Den största konferenslokalen har en imponerande kapacitet på upp till 475 personer, vilket gör det till den perfekta platsen för stora evenemang och presentationer. För mindre grupper finns också mindre mötesrum som är idealiska för mer intima diskussioner och samarbete.

Miljön

Det som verkligen skiljer oss från andra konferensanläggningar är vår stora grönområde. Med Mälaren som bakgrund kan våra gäster njuta av de vackra omgivningarna och koppla av i naturen under sin vistelse hos oss. Det finns sällskapsytor där man kan umgås och möta andra deltagare, samt njuta av en kopp kaffe eller en måltid i en avkopplande miljö.

Service

Vårt dedikerade team av erfarna och kunniga medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa till att organisera och planera ditt evenemang. Oavsett om det är en konferens, ett företagsevent eller en kick-off, kan du vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att ge dig en framgångsrik och minnesvärd upplevelse.

Hotellrum

Efter en produktiv dag på möten har våra gäster möjlighet att koppla av i vårt bekväma hotell. Med 390 sängplatser kan vi erbjuda både enkel- och dubbelrum för att passa olika behov. Rummen är stilfullt inredda och utrustade med bekvämligheter för att säkerställa en trevlig vistelse.

Restaurangen

Det finns även möjlighet att arrangera privata eller företagsrelaterade evenemang på vårt hotell. Våra restauranger och barer erbjuder en variation av mat och dryck som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Vi kan skapa skräddarsydda menyer eller bufféer för att passa din smak och budget.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan Aronsborgs Konferenshotell erbjuda en renodlad mötes- och konferensanläggning vackert belägen vid Mälarens strand. Med vårt breda utbud av konferenslokaler, stora grönområden och erfarna personal kan vi arrangera både stora och små konferenser, företagsevent, kick-offer och möten. Vår närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats gör oss till en perfekt destination för företag och organisationer som söker en bekväm och inspirerande plats för sina evenemang.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Aronsborgs Konferenshotell

Anläggningens adress

Helgövägen 7, 746 30 Bålsta

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.
Nova Park

Nova Park

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.
Steningevik

Steningevik

Upptäck Steningevik Konferensanläggning, det optimala valet för din nästa konferens nära Stockholm och Arlanda. Utmärkt service, förstklassiga faciliteter och gourmetmat väntar dig i en naturskön miljö. Boka konferens idag och överträffa dina förväntningar!
Runö Möten & Events 

Runö Möten & Events 

Upptäck Runö Möten & Events i södra Roslagen: en unik konferensanläggning nära Stockholm med moderna konferenslokaler, naturskön miljö, och KRAV-certifierad matupplevelse

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Aronsborgs Konferenshotell


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se