Artipelag

Artipelag
På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar, dagkonferenser och event.

Artipelag är en unik plats som ligger i vackra skärgården utanför Stockholm, och är det perfekta valet för att arrangera konferenser, möten, middagar och evenemang. Oavsett om det gäller en liten dagskonferens eller ett stort event, har Artipelag allt som behövs för att göra upplevelsen minnesvärd.

Miljön

En av de största fördelarna med Artipelag är den bekvämlighet det erbjuder. Platsen är lätt att nå från Stockholms city, antingen med buss, bil eller båt. För de som väljer att ta båten kommer de att få ta del av en fantastisk båtfärd genom den vackra skärgården, vilket ger en perfekt inramning till evenemanget redan från start.

När man kliver av båten och når Artipelag känner man direkt en känsla av lugn och avkoppling. Den vackra naturen och det fridfulla läget ger en perfekt miljö för att ta intryck och inspireras av omgivningarna. Att vara i en sådan miljö kan vara mycket givande och hjälpa till att öppna upp sinnet för nya idéer och möjligheter.

Terrasserna på Artipelag är en av de mest omtyckta platserna på platsen. Med sin fantastiska utsikt över skärgården och naturen, erbjuder de en idealisk plats för att koppla av och njuta av en god middag eller ett avslappnat möte. Att kunna vara utomhus och samtidigt kunna njuta av den vackra utsikten ger verkligen en extra dimension till upplevelsen.

Konferens

Artipelag erbjuder en rad olika möjligheter för möten och konferenser. De har ett brett utbud av flexibla lokaler som passar både mindre dagskonferenser och stora evenemang. Det finns möjlighet att inrymma allt från 10 till 1100 personer, och de professionella och välutbildade medarbetarna på Artipelag är experter på att skapa en perfekt miljö för att möta dina behov och förväntningar.

Artipelag är också mycket populärt för evenemang och middagar. Oavsett om det handlar om en festlig tillställning eller en mer formell middag, kan Artipelag erbjuda en unik atmosfär som kommer att göra varje evenemang till något speciellt. Den naturliga och moderna arkitekturen tillsammans med den fantastiska skärgårdsmiljön skapar en stämningsfull och minnesvärd upplevelse för alla som är närvarande.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Artipelag det perfekta valet för att arrangera konferenser, möten, middagar och evenemang. Den vackra skärgårdsmiljön och den lugna atmosfären ger en perfekt inramning för att inspireras och mötas. Med sitt breda utbud av flexibla lokaler och professionella medarbetare kan Artipelag skapa en perfekt miljö för att möta dina behov. Oavsett om det handlar om en mindre dagskonferens eller ett riktigt stort event kommer Artipelag att överträffa förväntningarna och göra upplevelsen minnesvärd.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Artipelag

Anläggningens adress

Artipelagstigen 1, 134 40 Gustavsberg

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Ellery Beach House

Ellery Beach House

Längst ut på Lidingö vid Elfviks udde hittar du oss. Vi inspireras av 60- och 70-talet och brinner för mat, design, musik och konst. Vår förkärlek för ombonade, varma miljöer gör Ellery Beach House till en reatret, en upplevelse, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv. Vår ambition är att du som kommer till oss känner dig sedd från första stund.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Artipelag


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se