Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård
Konferens i herrgårdsmiljö

Aspenäs Herrgård är en vacker och historisk herrgård belägen vid Aspenäs Sjö i närheten av Göteborg. Den majestätiska byggnaden från 1800-talet är omgiven av en lugn och rogivande miljö, vilket gör det till en perfekt oas för både avkoppling och affärsrelaterade evenemang.

Herrgårdens imponerande fasad och vackra trädgårdar välkomnar dig redan vid ankomsten. Den eleganta arkitekturen ger dig en känsla av att resa tillbaka i tiden, samtidigt som du kan njuta av alla moderna bekvämligheter och upplevelser som Aspenäs Herrgård erbjuder idag.

Ett av de mest anmärkningsvärda dragen med herrgården är den historiska miljön. Gång efter gång har den fungerat som en viktig plats för samlingar och evenemang för både privatpersoner och företag. Det finns något unikt i att vistas på en plats med en så meriterad historia och samtidigt kunna utforska och uppleva dagens bekvämligheter.

Rummen

Rummen på Aspenäs Herrgård är alla individuellt inredda och bevarar den historiska stilen från 1800-talet. Varje rum utstrålar lyx och elegans samtidigt som de är utrustade med moderna faciliteter för att säkerställa en bekväm och trivsam vistelse för gästerna. Det finns olika typer av rum att välja mellan, allt från enkelrum till svin rum, vilket gör det enkelt att hitta något som passar just dina behov och preferenser.

Konferens

Förutom att vara ett hotell är Aspenäs Herrgård även en populär plats för konferenser och möten. Med sina unika och charmiga konferenslokaler erbjuder herrgården en perfekt miljö för att hålla produktiva och inspirerande evenemang. Oavsett om du planerar en mindre workshop eller en stor konferens, kan du vara säker på att din plats kommer att vara välutrustad och möta dina förväntningar.

När du bokar en konferens på Aspenäs Herrgård kan du även dra nytta av den förstklassiga servicen som erbjuds. Det professionella och vänliga personalen finns där för att se till att ditt evenemang blir en framgång och att du och dina gäster blir väl omhändertagna. Från mötesvård till catering, kommer varje detalj tas om hand för att säkerställa en smidig och minnesvärd upplevelse.

Miljön

En annan höjdpunkt på Aspenäs Herrgård är den fantastiska sjöutsikten som erbjuds. Många av rummen har utsikt över den vackra Aspenäs Sjö, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Att vakna upp till en sådan idyllisk utsikt är verkligen en förmån och ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen.

Maten

När det gäller måltider kan du förvänta dig att bli bortskämd på Aspenäs Herrgård. Den eleganta restaurangen serverar läckra rätter inspirerade av både svenska och internationella kökstraditioner. Färska och lokala råvaror används för att skapa läckra menyer som passar alla gästers smakpreferenser. Oavsett om du är ute efter en romantisk middag för två eller en festlig bankett för en större grupp, kommer du inte att bli besviken över den höga kvaliteten av mat och service.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Aspenäs Herrgård en kombination av historisk miljö, lyxiga rum, förstklassig service och en vacker sjöutsikt. Oavsett om du besöker herrgården för en avkopplande semester eller för att hålla en konferens, kan du vara säker på att din vistelse kommer att vara minnesvärd och ge dig en känsla av lyx och avskildhet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Aspenäs Herrgård

Anläggningens adress

Seatons allé, 443 91 Lerum

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Aspenäs Herrgård


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se