Bergendal

Bergendal
VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS VITA PÄRLA

Bergendal är en unik plats som kombinerar modern arkitektur med en vacker herrgårdsmiljö, belägen i närheten av Stockholm och Arlanda. Med utsikt över Edsviken erbjuder Bergendal en perfekt plats för konferenser, möten, fester och avkoppling.

Arkitektur

När man anländer till Bergendal möts man av den imponerande moderna arkitekturen som präglar platsen. Med sina unika designelement skapar byggnaderna en modern och elegant atmosfär. De rena linjerna och ljusa färgerna ger en känsla av ljushet och rymd. Bergendal är verkligen en plats där modern design möter naturskön skönhet.

Konferens

Här finns ett brett utbud av mötesrum och konferenslokaler som passar både små och stora grupper. Varje mötesrum är utrustat med modern teknik och bekväma möbler för att säkerställa en lyckad och bekväm konferensmiljö.

Festlokaler

Förutom det stora utbudet av mötesrum och konferenslokaler erbjuder Bergendal även möjligheten att arrangera festligheter. Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedagsfest eller en företagsfest kan man vara säker på att få en oförglömlig upplevelse på Bergendal. De eleganta festlokalerna och den professionella personalen gör det möjligt att skapa en festlig atmosfär som passar varje tillfälle.

Hotellrum

Hotellet på Bergendal är stilfullt inrett och erbjuder bekväma rum och sviter för att säkerställa en trevlig vistelse. Rummen är rymliga och ljusa med moderna bekvämligheter som platt-TV, minibar och snabbt internet. Den lugna och fridfulla atmosfären gör det till en perfekt plats att komma tillbaka till efter en lång dag fylld av möten.

Miljön

När man stannar på Bergendal är det också viktigt att ta en promenad och utforska den vackra herrgårdsmiljön som omger platsen. Med sina grönskande trädgårdar, vackra blomsterarrangemang och vidsträckta gräsmattor är det en drömlik plats att vandra runt och njuta av naturen. Edsviken, som ligger i närheten, erbjuder också möjligheten att njuta av vacker natur och koppla av vid vattnet.

Stockholm och Arlanda

Det faktum att Bergendal är belägen nära Stockholm och Arlanda gör det också till en mycket attraktiv plats för internationella besökare. Med närheten till Stockholms stad kan man enkelt ta tåg eller buss för att utforska stadens sevärdheter och uppleva det pulserande stadslivet. För de som anländer via flyg är Arlanda bara en kort bilresa bort, vilket gör Bergendal till en idealisk plats för möten och konferenser med internationella deltagare.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Bergendal en plats utöver det vanliga, som kombinerar modern arkitektur med en vacker herrgårdsmiljö. Med sitt breda utbud av konferens- och möteslokaler, festmöjligheter, hotellboende och närhet till både Stockholm och Arlanda erbjuder Bergendal en komplett och lyxig upplevelse för alla besökare. Oavsett om man är på jakt efter en plats för affärsmöten, en festlig tillställning eller en avkopplande weekend.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Bergendal

Anläggningens adress

Landsnoravägen 110, 192 55 Sollentuna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens

I vacker upplandsnatur några kilometer utanför Kungsängen ligger herrgården Gällöfsta. Här förenas anor från 1300-talet med modern mötesmiljö och utvecklade möteskoncept. Den nuvarande mycket välbevarade herrgårdsbyggnaden uppfördes på 1700-talet och inrymmer flera genuina matsalar och sällskapsrum.
Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård i Stockholm, en avskild pärla där herrgårdstradition möter passion för mat, gästfrihet och konferenser. Det är det perfekta valet för dem som söker en professionell konferensanläggning nära Stockholm med en touch av lyx. Upplev en gastronomisk resa med fokus på ekologiskt och närodlat, moderna konferenslokaler och avkoppling i spabadet och bastun. Besökare välkomnas till en värld av professionell gästfrihet och avskild lyx i herrgårdsmiljö.
Friibergh Herrgård

Friibergh Herrgård

När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig. Söker du lugn och ro finns det här, söker du något annat finner du det också.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Bergendal


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se