Blique by Nobis

Blique by Nobis
Blique by Nobis en spännande mötesdestination med kvalitativ mat, stilren Design och skräddarsydda aktiviteter för alla smaker

Välkommen till Blique by Nobis, en spännande mötesdestination där kvalitet, genomtänkt mat och en stilren design möts. Beläget i hjärtat av Stockholm erbjuder Blique by Nobis en inspirerande och funktionell anläggning för konferenser, möten och andra evenemang.

Miljön

På Blique by Nobis kan du förvänta dig en kvalitativ upplevelse på alla nivåer. Först och främst, maten. Kökschefen Oskar Pettersson sätter en hög standard när det kommer till mat och erbjuder innovativ och genomtänkt matupplevelse för sina gäster. Med fokus på råvarornas kvalitet och säsongens smaker skapar Oskar Pettersson rätter som låter gästerna utforska och upptäcka nya smaker.

Anläggningen på Blique by Nobis är minst sagt spännande. Designad av de välrenommerade arkitekterna på Wingårdhs, erbjuder anläggningen en stilren och modern atmosfär. Med fokus på minimalism och funktionalitet har varje detalj på Blique by Nobis noga övervägts. Denna uppmärksamhet på detaljer skapar en estetiskt tilltalande och behaglig miljö för din konferens eller möte.

Aktiviteter

För att göra din vistelse ännu mer minnesvärd erbjuder Blique by Nobis ett utbud av skräddarsydda aktiviteter för alla smaker. För de som vill koppla av och hitta en inre balans, erbjuds meditation och breath work-sessioner. För de som föredrar att hålla igång finns möjlighet till löpturer i närliggande områden för att kombinera motion och arbete. För de som vill ha lite mer konkurrens är FIFA-turneringar en populär aktivitet där kollegor kan spela mot varandra och skapa en teambuilding-upplevelse.

Service

Blique by Nobis lägger stor vikt vid fokus och personlig service. Med professionellt och vänligt personal som strävar efter att möta dina specifika behov och önskemål kan du vara säker på att din vistelse kommer att vara så smidig och effektiv som möjligt. Varje detalj tas om hand för att säkerställa att du och ditt sällskap kan fokusera på det ni kommit för att göra utan att behöva oroa er för logistik och organisatoriska frågor.

Konferens

Blique by Nobis  erbjuder väl fungerande faciliteter och utrustning för konferenser och möten. Här hittar du modernt utrustade mötes- och konferensrum med flexibla lösningar för att möta dina specifika behov och önskemål. Teknisk utrustning av hög kvalitet finns också tillgänglig för att underlätta presentationer och kommunikation under möten.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Blique by Nobis en spännande mötesdestination som erbjuder en kvalitativ matupplevelse, stilren design och skräddarsydda aktiviteter för alla smaker. Med en fokus på personlig service och en välfungerande logistik kan du vara säker på att alla dina behov kommer att tas om hand. Oavsett om du kommer för en konferens, möte eller annat evenemang kommer Blique by Nobis att erbjuda en inspirerande och funktionell plats för att mötas, arbeta och uppnå era mål.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Blique by Nobis

Anläggningens adress

Gävlegatan 18, 113 30 Stockholm

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl

På Hotel Birger Jarl lovar vi våra gäster en välkomnande atmosfär och genuin omtanke. Vårt moderna hotell i centrala Stockholm är mer än bara ett exklusivt affärshotell. Vi har till vana att göra det där lilla extra för våra gäster och för de som behöver det.
Sturegatan 15

Sturegatan 15

På Sturegatan 15 hittar du våra toppmoderna konferenslokaler i snygg, genomtänkt design med all teknik du kan tänkas behöva, på en av Stockholms bästa adresser. Bara ett stenkast från Stureplan och med Humlegården precis utanför. Mer mitt i smeten kan du knappast vara.
Freys Hotel Lilla Rådmannen

Freys Hotel Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell med personlig atmosfär. Här finns åtta flexibla konferenslokaler som erbjuder fina mötesmöjligheter oavsett om man är två eller 40 personer. I lokalen Stillhet finns möjlighet att ladda energi i form av ljusterapi lampor, detta ingår för samtliga konferensgäster. Hotellet har även en takterrass för avkoppling.
Miss Clara by Nobis

Miss Clara by Nobis

I en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader har vi tillsammans med vår favoritarkitekt Gert Wingårdh fått chansen att skapa Miss Clara – ett urbant designhotell med en varm och personlig känsla. Vårt fantastiska läge i hjärtat av stan är den perfekta utgångspunkten när du ska upptäcka Stockholms alla härliga restauranger, barer och butiker.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Blique by Nobis


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se