Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens
Att komma till Bommersvik är som att komma hem

Bommersvik är mycket mer än bara en konferensanläggning. Det är en plats där mötet mellan människor står i centrum, och där hållbarhet är en självklar del av verksamheten. Beläget inom bekvämt avstånd från Stockholm, erbjuder Bommersvik en unik och inspirerande miljö för konferenser och möten.

Konferensmöjligheter

När du kommer till Bommersvik möts du av en känsla av hemtrevnad. Gäster har ofta uttryckt att det är som att ”komma hem,” och det är precis så Bommersvik strävar efter att få dig att känna. Med nitton konferensrum och tjugo grupprum finns det gott om utrymme för att anpassa mötet efter dina behov. Den största konferenslokalen rymmer upp till 200 deltagare.

En av de mest eftertraktade konferensrummen på Bommersvik är ”Vinden,” som ligger högst upp i herrgården. Men mötesupplevelsen går bortom de traditionella konferensrummen. Bommersvik erbjuder även mötesrum utomhus, inklusive ”skogsfloating,” där hängmattor och en fantastisk utsikt över sjön Yngern ger en inspirerande plats för samtal och grupparbete.

Hållbar matupplevelse

Bommersvik stoltserar med sin restaurang som serverar naturligt härlagad och närproducerad mat. Med en kapacitet på upp till 150 sittande gäster och panoramafönster som ger en fantastisk utsikt över sjön, är det den perfekta platsen att njuta av en måltid. Innan middagen kan du koppla av i loungen vid brasan eller njuta av ett glas mousserande på altanen under den varma årstiden.

Hos Bommersvik är fokus på närodlat och hållbart. De hämtar mycket av sina råvaror inom en radie på två mil och samarbetar med lokala producenter. Mjölken kommer från kor som betar åtta kilometer från Bommersvik, vattnet hämtas från deras egen grundvattentäkt, och matavfallet omvandlas till näringsrik jordförbättrare genom bokashi-metoden. Genom att använda närodlat främjar de inte bara smakrika måltider utan också den lokala ekonomin och miljön.

Hållbarhetsengagemang

Bommersvik har en starkt förankrad miljömedvetenhet och är stolt över att vara en Svanenmärkt verksamhet. De har tagit ett helhetsgrepp om sitt miljöarbete och uppfyller de höga kraven som ställs för att vara Svanenmärkt. Bland deras initiativ märks användningen av solpaneler som genererar nästan 40% av deras elförbrukning och åtgärder för att minska avfallsmängderna och vattenförbrukningen.

Genom att omvandla tidigare gräsmattor till ängsmark och ha egna bikupor, bidrar Bommersvik också till att främja biologisk mångfald. Dessutom optimerar de användningen av kemiska produkter och använder i hög grad miljömärkta produkter.

Boendealternativ

För gäster som önskar övernatta, erbjuder Bommersvik 179 sängplatser i familjerum, dubbelrum, enkelrum och stugor av olika standardklasser. Vissa rum har balkong och sjöutsikt, vilket ger en naturnära upplevelse som kompletterar mötet och konferensen.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Bommersvik inte bara en konferensanläggning utan en plats där hållbarhet, närproducerad mat och naturens skönhet sammanstrålar för att skapa en unik och inspirerande miljö för möten och konferenser. Ge ditt möte en extra dimension genom att välja Bommersvik som din konferensdestination nära Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Bommersvik Hotell & Konferens

Anläggningens adress

Bommersvik Hotell & Konferens 153 95 Järna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad, beläget vid den glittrande horisonten av havet, är inte bara en plats för avkoppling och kulinariska njutningar, utan även en framstående konferensanläggning endast 35 minuter från Stockholm. Dess unika läge på klipporna, med utsikt över det öppna havet, erbjuder en ojämförlig atmosfär som förvandlar varje konferens till en oförglömlig upplevelse.
Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård. En unik och naturnära destination med kurerade upplevelser för alla sinnen. Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service.
Körunda Hotell & Konferens

Körunda Hotell & Konferens

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen. Hos oss hittar ni en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges ni av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Bommersvik Hotell & Konferens


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se