Bosön

Bosön
Konferenser i landslagsklass

Bosön är en populär och välrenommerad konferensanläggning belägen på Lidingö, strax utanför centrala Stockholm. Med sin vackra omgivning och inspirerande miljö lockar Bosön företag och organisationer från hela landet för att bygga framgång genom konferenser i landslagsklass.

Konferens

På Bosön erbjuds skräddarsydda helhetslösningar för alla typer av konferenser och events. Oavsett om det är en kickoff för att boosta teamet, ett strategimöte för att planera företagets framtid eller en inspirerande konferens för att utbyta kunskap och idéer, kan Bosön erbjuda den perfekta platsen för ditt företags behov.

Evenmang

En av Bosöns största styrkor är dess flexibilitet när det kommer till att skapa skräddarsydda evenemang. Med ett brett utbud av konferensrum, grupprum och möteslokaler kan Bosön anpassa sig efter företagets specifika krav och önskemål. Anläggningen kan rymma allt från små möten till stora evenemang och kan erbjuda plats för allt från mindre grupper till flera hundra deltagare.

Miljön

Bosön strävar efter att skapa en inspirerande miljö för alla sina gäster. Omgiven av fantastisk natur och vacker sjöutsikt ger Bosön en avkopplande och kreativ atmosfär för att möjliggöra fokus och produktivitet under konferensen. Att spendera tid i naturen kan även vara en möjlighet för deltagarna att koppla av och återhämta sig, vilket kan vara viktigt för att få ut maximalt av mötet.

Anläggningen

Förutom de naturliga fördelarna med Bosöns omgivning och infrastruktur, erbjuder anläggningen även en rad andra faciliteter. Det inkluderar modern teknik för att underlätta kommunikation och presentationer under konferensen, samt möjlighet till rekreation och teambuilding-aktiviteter. Bosön har även ett välrenommerat kök som kan erbjuda allt från enklare fikapauser till lyxiga måltider för att försäkra att deltagarna får energi och njutning under hela konferensen.

Service

Bosön har lång erfarenhet av att arrangera framgångsrika konferenser och events för företag och organisationer från olika branscher. Med sin expertis och kreativitet kan Bosön hjälpa till att skapa minnesvärda och effektiva möten som ger företaget en konkurrensfördel och sätter fart på utvecklingen. Utifrån företagets specifika behov kan Bosön erbjuda skräddarsydda lösningar för att säkerställa att konferensen blir ett framgångsrikt och värdigt evenemang.

Mix av företag och organisationer

Bosön är inte bara en konferensanläggning utan också en plats där människor möts och utbyter idéer. Genom att sammanföra företag och organisationer på ett och samma ställe skapas möjlighet till nätverkande och samarbete, vilket kan vara avgörande för att bygga framgångsrika relationer och affärer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Bosön en idealisk plats för företag och organisationer som letar efter en inspirerande och funktionell miljö för sina konferenser och events. Med sin vackra omgivning, skräddarsydda helhetslösningar och expertis inom området skapar Bosön en plattform för företag att bygga framgång och utveckling. Oavsett om det är ett mindre möte eller en storskalig konferens, kan Bosön vara den perfekta platsen för att möjliggöra kreativitet, innovation och produktivitet.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Bosön

Anläggningens adress

Bosövägen 1-5 181 47 Lidingö

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Djurönäset hotell, spa & konferens

Djurönäset hotell, spa & konferens

Ett hotell utöver det vanliga. Hos oss kan du njuta av din lediga tid tillsammans med familj, kollegor och vänner. Ge dig själv lite avkoppling i en omgivning som är helt unik. Finns det något bättre än att sjunka ner i en varm infinitypool med utsikt över skärgården?
Skogshem & Wijk

Skogshem & Wijk

När du vill konferera, anordna ett event, en utbildning eller kickoff eller om du behöver ett schysst ställe för en fest, minnesstund eller bröllop – våra mötesrådgivare finns här för dig!
Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden är en enastående plats där historia, elegans och modern komfort smälter samman. Beläget vid Stockholms skärgård, är detta hotell en drömdestination för alla som söker en unik plats för möten, konferenser eller evenemang i en inspirerande miljö.
Högberga Gård

Högberga Gård

Högberga Gård är en historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911. Beläget vid vattnet på Lidingö är denna vackra herrgård en oas av lugn och ro där besökare får en unik upplevelse av både naturen och möteskultur. Härifrån kan man se Stockholms ikoniska Globen som ser precis ut som vanligt, men skillnaden är att här råder en ovanlig tystnad.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Bosön


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se