Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport
Ett förstklassigt modernt hotell i hjärtat av Arlanda flygplats

Clarion Hotel Arlanda Airport, beläget mitt i hjärtat av Stockholm Arlanda flygplats, är inte bara Skandinaviens närmaste mötesplats, utan också en symbol för internationell kultur, mat och design. Med sin strategiska placering vid terminalerna erbjuder detta förstklassiga hotell en kombination av komfort, konferensmöjligheter och kulturella upplevelser.

Ett mångkulturellt epicentrum

Sedan dess öppning 2012 har Clarion Hotel Arlanda Airport blivit en samlingspunkt för musik, design, konst och affärer. Med bara några steg från flygplatsterminalerna, är hotellet en smältdegel av internationell kultur. Den skandinaviska designen, skapad av Anders Björkén på Björkén Architects, genomsyrar varje hörn av hotellet, vilket ger en känsla av modern elegans.

Konferensanläggning med utsikt

För de som söker en konferensanläggning nära Stockholm, erbjuder Clarion Hotel Arlanda Airport toppmoderna faciliteter med en imponerande utsikt över flygplatsen och dess omgivningar. Med 44 möteslokaler och Arlandas största eventlokal, kan hotellet anpassa sig till alla typer av evenemang, stora som små. Och efter en lång arbetsdag kan deltagarna koppla av i hotellets uppvärmda utomhuspool eller njuta av en måltid på The Social, belägen på den 12:e våningen med en oslagbar utsikt över solnedgången.

Hållbarhet i fokus

Clarion Hotel Arlanda Airport är inte bara en plats för affärsmöten, utan också en förespråkare för hållbarhet. Med möjligheten att klimatreducera tjänsteresor via Fly Green Fund, strävar hotellet efter att göra varje konferens eller event så hållbart som möjligt. Oavsett om det handlar om mat, dryck eller aktiviteter, är hållbarhet alltid i centrum.

Enkel tillgång till Stockholm och SkyCity

För de som har tid över efter konferensen, ligger SkyCity, ett populärt shoppingområde, bara några minuters promenad från hotellet. Och för de som vill utforska mer av Sverige, är det enkelt att ta kollektivtrafik in till centrala Stockholm, landets historiska huvudstad.

Sammanfattning

Clarion Hotel Arlanda Airport är mer än bara ett hotell. Det är en konferensanläggning, en kulturell smältdegel och en symbol för modern skandinavisk design. Oavsett om du planerar en stor företagskonferens, ett mindre möte eller bara vill njuta av en natt nära Arlanda, är Clarion Hotel Arlanda Airport ett utmärkt val.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Clarion Hotel Arlanda Airport

Anläggningens adress

Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Nova Park

Nova Park

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.
The Winery Hotel

The Winery Hotel

Att mötas på The Winery Hotel är en upplevelse. Här erbjuds bekväma lokaler med den senaste teknologin i kombination med inspirerande vinaktiviteter som gör susen för teamet.The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare!
Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell

På Rosersbergs Slottshotell vid Arlanda välkomnar vi gäster från när och fjärran till en helt unik miljö på ett av Sveriges kungliga slott. Här finns konferens- och möteslokaler för dig som kräver det lilla extra, pampiga bröllopsvenues med vykortsbakgrund och festlokaler med finess och avskildhet.
Lejondals Slott

Lejondals Slott

Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends, bröllop och andra festliga högtider. Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd. Välkommen hit för inspiration, god mat och rekreation!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Clarion Hotel Arlanda Airport


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se