Clarion Hotel Post

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Clarion Hotel Post
Mitt i Göteborg

Clarion Post är ett modern och stilfullt hotell som ligger centralt beläget i hjärtat av Göteborg. Med ett perfekt läge vid Drottningtorget har hotellet en unik närhet till stadens shopping, nöjesliv och sevärdheter.

Konferens

Hotellet erbjuder en mängd olika konferensmöjligheter för både små och stora sällskap. Med totalt 13 konferensrum och kapacitet för upp till 120 personer kan Clarion Post ta emot olika typer av arrangemang, från mindre möten och konferenser till större konferenser och evenemang. Konferensrummen är utrustade med modern teknik och har bekväma möbler för att skapa en produktiv arbetsmiljö.

Hotellrum

Förutom konferensmöjligheterna erbjuder Clarion Post även en rad olika faciliteter för gästerna. Hotellet har 500 rum, alla smakfullt inredda med moderna detaljer och bekväma sängar för en avkopplande vistelse. De flesta rummen har även en fantastisk utsikt över Göteborgs stadssiluett eller hamnen.

Maten

När det kommer till mat och dryck har Clarion Post flera alternativ att erbjuda. Restaurang Norda Bar & Grill serverar nordiskt inspirerade rätter med en modern twist, medan Post Bar erbjuder en avkopplande miljö för att njuta av en drink eller två. För de som är i behov av lite extra avkoppling finns även ett spa-område där gästerna kan njuta av olika behandlingar och bastu.

Göteborg

Det som verkligen sticker ut med Clarion Post är dess närhet till allt som Göteborg har att erbjuda. Oavsett om det är shopping i Nordstan, en vandring längs Avenyn, eller ett besök på Liseberg, är allt inom bekvämt gångavstånd från hotellet. Dessutom är det bara en kort promenad till centralstationen för de som vill utforska ytterligare delar av staden eller ta sig till andra destinationer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Clarion Post ett perfekt val för både affärsresenärer och turister som söker ett bekvämt och modernt hotell med utmärkt konferensfaciliteter. Med dess centrala läge, stilfulla inredning och närhet till allt som Göteborg har att erbjuda, är det ett utmärkt val för en trevlig och minnesvärd vistelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Clarion Hotel Post

Anläggningens adress

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.
Gothia Towers

Gothia Towers

Konferens mitt i Göteborg – för alla sällskap. Hos oss finns kunskapen, engagemanget och – inte minst – ytorna för att arrangera den framgångsrika konferensen. Oavsett storleken på ditt möte är vår ambition att toppa dina förväntningar.
Jacy’z Hotel & Resort

Jacy’z Hotel & Resort

Välkommen till Jacy'z Hotel & Resort i hjärtat av Göteborg, ditt nya go-to place för möten, kickoffs, celebrations och högtider. En plats för både work & play där du vill hänga långt efter office hours. På Jacy’z har vi imponerande mötesrum, men vår över 100 meter höga skyskrapa bjuder på många fler areas.
Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är perfekt beläget i centrala Göteborg, precis intill hamnen i Lindholmen - det nya innovationsområdet. Det tar endast sex minuter att åka med den avgiftsfria färjan till stadens centrum och du har enkel tillgång till den vackra skärgården.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Clarion Hotel Post


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se