Djurönäset hotell, spa & konferens

Djurönäset hotell, spa & konferens
Djurönäset hotell, spa & konferens mitt i Stockholms skärgård

Djurönäset hotell, spa & konferens är en pärla mitt i Stockholms skärgård. Detta hotell är verkligen utöver det vanliga och erbjuder en perfekt plats att njuta av din lediga tid tillsammans med familj, kollegor och vänner.

Spabad

En av de främsta anledningarna till att besöka Djurönäset är för den fantastiska avkopplingen som erbjuds. Hotellet har ett fullt utrustat spa där du kan unna dig härliga behandlingar och njuta av lugnet. Här får du möjlighet att sätta vardagens stress åt sidan och verkligen koppla av. Spaet erbjuder också en varm infinitypool med en spektakulär utsikt över skärgården. Att simma i denna pool är verkligen en unik upplevelse och bara att vara omgiven av den vackra naturen ger en känsla av ro och harmoni.

Vill du verkligen unna dig något extra kan du även boka en mysig badtunna och njuta av den magnifika solnedgången. Det finns inget bättre sätt att avsluta en dag än att sjunka ner i de varma bubblande vattnet och se solen försvinna under horisonten. Det är en magisk upplevelse som du definitivt kommer att minnas.

Miljön

För de äventyrslystna finns det också möjlighet att utforska den omgivande naturen. Djurönäset har varma klippor där du kan njuta av solen och samtidigt ta fantastiskt vackra bilder för att skryta på Instagram. Omgivningen är unik och erbjuder en imponerande mix av vatten, skog och klippor.

Konferens

Förutom avkoppling och naturupplevelser erbjuder Djurönäset också en idealisk plats för konferenser och möten. Hotellet har moderna konferensanläggningar som kan rymma grupper av olika storlekar. Här finns möjlighet att boka allt från mindre mötesrum till större konferenssalar. Det lugna och inspirerande läget gör det till en perfekt plats att fokusera och få saker gjorda.

Sammanfattning

I sammanfattning är Djurönäset hotell, spa & konferens verkligen ett unikt och speciellt ställe att besöka. Här kan du njuta av avkoppling, en unik omgivning och en rad olika aktiviteter. Oavsett om du söker en weekend med familjen, en romantisk getaway med din partner eller ett produktivt möte med ditt team kommer Djurönäset att överträffa dina förväntningar.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Djurönäset hotell, spa & konferens

Anläggningens adress

Seregårdsvägen 1, 139 73 Djurhamn

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden är en enastående plats där historia, elegans och modern komfort smälter samman. Beläget vid Stockholms skärgård, är detta hotell en drömdestination för alla som söker en unik plats för möten, konferenser eller evenemang i en inspirerande miljö.
Skogshem & Wijk

Skogshem & Wijk

När du vill konferera, anordna ett event, en utbildning eller kickoff eller om du behöver ett schysst ställe för en fest, minnesstund eller bröllop – våra mötesrådgivare finns här för dig!
Högberga Gård

Högberga Gård

Högberga Gård är en historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911. Beläget vid vattnet på Lidingö är denna vackra herrgård en oas av lugn och ro där besökare får en unik upplevelse av både naturen och möteskultur. Härifrån kan man se Stockholms ikoniska Globen som ser precis ut som vanligt, men skillnaden är att här råder en ovanlig tystnad.
Bosön

Bosön

Bosön erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och organisationer som vill bygga framgång tillsammans. Bjud in till konferens, kickoff eller event i inspirerande miljö på norra Lidingö, strax utanför centrala Stockholm.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Djurönäset hotell, spa & konferens


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se