ProfilHotels Nacka

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

ProfilHotels Nacka
MED NÄRHET TILL SHOPPING, NATUR OCH STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

ProfilHotels Nacka är ett utmärkt val för både affärsresor och semester, hotellet har Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar. Hotellet erbjuder den perfekta blandningen av storstadens puls och skärgårdens lugn, vilket ger gästerna bästa möjliga förutsättningar för en minnesvärd vistelse.

Konferenser och möten

För företag som söker möteslokaler i Stockholm, är ProfilHotels Nacka ett spännande alternativ. Hotellet erbjuder åtta moderna mötesrum, som rymmer allt från intima möten till stora konferenser för upp till 220 personer. Varje möteslokal är utrustad med den senaste tekniken och kan anpassas efter specifika behov, vilket garanterar att alla evenemang håller högsta kvalitet och säkerhet.

Nära till shopping och nöjen

Endast en kort resa från hotellet ligger Stockholm City, där gäster kan njuta av shopping, kultur och nöjen. Hotellet är också strategiskt placerat intill Sickla köpkvarter, en av Stockholms största och mest besökta gallerior. Här finns allt från modebutiker till restauranger och biografer, vilket gör det till ett perfekt utflyktsmål för den shoppingsugne.

Rekreation och äventyr i Nacka

För de som föredrar naturupplevelser och äventyr erbjuder hotellet närhet till Nacka naturreservat och Stockholms skärgård. Gäster kan utforska Sickla sjö, vandra i Hellasgården, klättra på Klätterverket i Sickla eller spela padel på Sickla Padel. Hammarbybacken erbjuder dessutom utmärkta möjligheter för skidåkning och andra vinteraktiviteter.

Avkoppling och gastronomi

Efter en dag fylld med möten kan gäster koppla av i hotellets relaxavdelning eller träna i det välutrustade gymmet. Hotellets à la carte-restaurang, Angelini, serverar läckra rätter som kombinerar italienska traditioner med den amerikanska kökets avslappnade atmosfär. Här kan gäster njuta av en kulinarisk upplevelse med säsongens bästa råvaror, följt av en drink i den mysiga baren.

En plats för alla behov

Oavsett om det handlar om affärsmöten, konferenser eller en avkopplande semester, erbjuder ProfilHotels Nacka något för alla. Med sin strategiska placering nära både stad och natur, moderna faciliteter och högklassig service, är detta hotell ett utmärkt val för alla som besöker Stockholm och Nacka.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

ProfilHotels Nacka

Anläggningens adress

Värmdövägen 84, 131 54 Nacka

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Vidbynäs Gård

Vidbynäs Gård

Upptäck Vidbynäs Gård & Konferens i Nykvarn, en halvtimme från Stockholm. Erbjuder unika konferensmöjligheter och förstklassig service i en historisk herrgårdsmiljö. Optimal plats för lyckade möten och företagsevenemang.
Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens

Bommersvik Hotell & Konferens är mycket mer än bara en konferensanläggning. Det är en plats där mötet mellan människor står i centrum, och där hållbarhet är en självklar del av verksamheten. Beläget inom bekvämt avstånd från Stockholm, erbjuder Bommersvik en unik och inspirerande miljö för konferenser och möten.
Körunda Hotell & Konferens

Körunda Hotell & Konferens

Aktiva & hållbara möten mitt i naturen. Hos oss hittar ni en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges ni av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag.
Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad, beläget vid den glittrande horisonten av havet, är inte bara en plats för avkoppling och kulinariska njutningar, utan även en framstående konferensanläggning endast 35 minuter från Stockholm. Dess unika läge på klipporna, med utsikt över det öppna havet, erbjuder en ojämförlig atmosfär som förvandlar varje konferens till en oförglömlig upplevelse.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen ProfilHotels Nacka


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se