Bjärsjölagårds Slott

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Bjärsjölagårds Slott
En plats där nutid möter dåtid

Bjärsjölagårds Slott är beläget i den pittoreska skånska naturen och utgör en oas av lugn och ro för den som söker en plats för både arbete och avkoppling. Slottet har en rik historia och en vacker miljö som ger en unik upplevelse för besökare. Dessutom erbjuder Bjärsjölagårds Slott möjligheter till konferens och möten samt boende för både mindre och större sällskap.

Slottets historia

Bjärsjölagårds Slott har anor från 1600-talet och har genom åren genomgått både renoveringar och tillbyggnader för att möta moderna behov. Slottet har bevarat sin charm och karaktär samtidigt som det har moderniserats för att kunna erbjuda gästerna en bekväm vistelse. Med sitt strategiska läge mitt i Skåne erbjuder slottet en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra naturen och sevärdheter i området.

Miljön

Miljön runt Bjärsjölagårds Slott är enastående vacker med sina sluttningar, åkrar och skogar. Här kan gästerna njuta av långa promenader eller cykelturer i den friska luften och uppleva den överväldigande skånska naturen. För den som vill utforska området finns det också möjlighet att hyra cyklar direkt på slottet. Slottsparken bjuder även på vackra trädgårdar och grönområden där man kan sitta och koppla av i solen eller njuta av en picknick med sina vänner och kollegor.

Konferens

För företag och organisationer som söker en plats för konferens eller möten är Bjärsjölagårds Slott det perfekta valet. Slottet erbjuder moderna och välutrustade konferenslokaler som kan anpassas efter behov och önskemål. Här finns både mindre och större rum, beroende på storlek på sällskapet. Dessutom finns det möjlighet att boka boende för de som önskar övernatta under konferensen. Slottets konferensrum är utrustade med allt som behövs för att hålla effektiva och framgångsrika möten, såsom projektorer, whiteboardtavlor och höghastighetsinternet.

Rummen

Rummen på Bjärsjölagårds Slott är inredda med omsorg och erbjuder en lyxig och genuin atmosfär. Gästerna kan välja mellan olika rumstyper beroende på sina behov och önskemål och varje rum är unikt inrett med antika möbler och vackra detaljer. Rummen är bekväma och har moderna bekvämligheter som TV, minibar och eget badrum. Den fantastiska utsikten från rummen gör vistelsen ännu mer speciell.

Slottet kan även erbjuda boende för större sällskap, till exempel vid bröllop eller födelsedagskalas. Med sina rymliga sällskapsrum och generösa ytor både inomhus och utomhus passar slottet utmärkt för att fira speciella tillfällen tillsammans med nära och kära. Här finns möjlighet att hyra hela slottet eller att boka ett mindre antal rum beroende på sällskapets storlek. De stora salarna och vackra trädgårdarna skapar en festlig och minnesvärd atmosfär.

Sammanfattning

För den som behöver kombinera arbete med avkoppling är Bjärsjölagårds Slott det ultimata valet. Här kan man spendera sina arbetsdagar i en inspirerande och lugn miljö och samtidigt njuta av den vackra naturen och möjligheten till avkoppling. Efter en produktiv arbetsdag kan gästerna ta en promenad i slottsparken, njuta av en god middag i slottets restaurang eller koppla av i slottets spa-avdelning. Slottets

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Bjärsjölagårds Slott

Anläggningens adress

Djupadalsvägen 9, 275 95 Sjöbo

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Bjärsjölagård


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se