Elite Hotel Marina Tower

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Elite Hotel Marina Tower
Möten och event vid vattenkanten

Vackert beläget precis vid vattnet ligger Elite Hotel Marina Tower. Det fyrstjärniga hotellet, som ligger i en historisk kvarnbyggnad, har en spektakulär utsikt över Stockholms inlopp där stad möter skärgård och nås på bara några minuter från Stockholms city med buss, bil eller båt från Nybroplan.

Konferens

Elite Hotel Marina Tower är en idealisk plats för konferenser, möten och andra typer av evenemang. Konferensvåningen har 13 konferenslokaler i varierande storlek samt en kongressal som rymmer upp till 400 deltagare, vilket gör att hotellet passar både de små konferenssällskapen och de större grupperna som vill anordna föreläsningar, workshops, banketter och minimässor. De väl tilltagna ytorna lämpar sig också utmärkt för efterföljande mingel.

Unika möteslokaler

Den största lokalen, Gyllene Salen, med en kapacitet för upp till 400 personer i biosittning, erbjuder oändliga möjligheter för skräddarsydda evenemang. Denna imponerande lokal är utrustad med en stor LED-vägg, scenbelysning och trådlösa mikrofoner, vilket gör den idealisk för allt från stora konferenser till glittrande galor. En annan av hotellets konferenslokaler som sticker ut är vackra och flexibla Djurgårdssalen. Hotellets näst största lokal har en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och är populär hos större grupper som under dagen önskar dela upp sig i mindre grupper – lokalen går nämligen att dela i 3.

Mat och dryck

På Elite Hotel Marina Tower sätts även stort värde på mat och dryck. Restaurang SQ, hotellets gemytliga kvartersrestaurang, serverar högkvalitativa rätter som tillfredsställer alla smaker och erbjuder en fantastisk sjöutsikt för en avkopplande måltid. Menyn är säsongsbaserad och prioriterar närodlade och ekologiska ingredienser, vilket ger en fräsch och inspirerande matupplevelse. Dessutom öppnar den populära uteserveringen på kajen under sommarmånaderna, vilket ger gästerna en unik chans att njuta av måltider utomhus vid vattnet.

Marina Tower Spa

För gäster som önskar koppla av efter ett intensivt möte eller evenemang, erbjuder Marina Tower Spa en exklusiv tillflykt med faciliteter som pool, jacuzzi, bastu och ett turkiskt hamam.

Sammanfattning

Elite Hotel Marina Tower representerar därmed en perfekt symbios av affärsfunktionalitet och avkoppling, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som söker en minnesvärd och produktiv vistelse i Stockholm.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Elite Hotel Marina Tower

Anläggningens adress

Saltsjöqvarns kaj 25, 131 71 Nacka

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Villa Lovik

Villa Lovik

På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar ni en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Här finns nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. På Villa Lovik serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten.
Bosön

Bosön

Bosön erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och organisationer som vill bygga framgång tillsammans. Bjud in till konferens, kickoff eller event i inspirerande miljö på norra Lidingö, strax utanför centrala Stockholm.
Ellery Beach House

Ellery Beach House

Längst ut på Lidingö vid Elfviks udde hittar du oss. Vi inspireras av 60- och 70-talet och brinner för mat, design, musik och konst. Vår förkärlek för ombonade, varma miljöer gör Ellery Beach House till en reatret, en upplevelse, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv. Vår ambition är att du som kommer till oss känner dig sedd från första stund.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Elite Hotel Marina Tower


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se