Hotel J

Hotel J
Vi erbjuder konferens för såväl små som stora möten nära både skärgård och stad.

Hotel J erbjuder en perfekt kombination av avkoppling och inspiration för både små och stora möten. Beläget nära både skärgård och stad, i hjärtat av Nacka strand, är detta en idealisk plats för konferenser och möten.

Konferens

Hotel J har ett flertal olika konferensrum som passar för olika behov. Från små och intima mötesrum, till stora salar med plats för upp till 200 personer, finns det möjligheter att anpassa utrymmet efter gruppens storlek och önskemål. Samtliga rum är utrustade med modern teknik och de senaste faciliteterna för att säkerställa en smidig och effektiv mötesupplevelse.

Förutom de praktiska aspekterna är Hotel Js unika läge en av dess mest lockande attribut. Beläget vid vattnet, mellan skärgårdens vackra öar och Stockholms livliga stadskärna, ger detta mötesplatsen en naturskön och avkopplande atmosfär. Den omgivande naturen och utsikten över vattnet kan vara en uppskattad källa till inspiration och kreativitet för deltagarna.

Hotell J står för arbetsro och kreativa möten på samma gång. Hotellet är designat för att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär där gästerna kan fokusera och samarbeta utan störningar. Förutom de moderna konferensrummen erbjuder hotellet också en grönskande trädgård där deltagarna kan ta en promenad eller sitta ner och njuta av den lugna omgivningen mellan mötena.

Bastubad

För de som önskar avslappning efter en lång dag kan hotellets varma bastu vara ett perfekt sätt att ladda upp energin. Belägen vid vattnet, ger bastun en fantastisk utsikt och en unik upplevelse för gästerna. Att basta och sedan svalka sig i det friska vattnet är en tradition i den svenska kulturen och ger en härlig avslappning och energiboost.

Miljön

Hotel J erbjuder också möjligheten att ha möten utomhus på sin privata brygga. Med en fantastisk utsikt över vattnet kan deltagarna ha möten och diskussioner medan de njuter av den friska brisen från havet. Den vackra omgivningen skapar en unik och inspirerande atmosfär för kreativa möten och brainstorming-sessioner.

För en avkopplande stund kan gästerna också njuta av hotellets sköna fåtöljer och lounges där de kan koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin. Dessa områden är utformade för att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär där gästerna kan lära känna varandra och utbyta idéer i en informell miljö.

Aktiviteter

Hotel J är inte bara perfekt beläget nära Stockholm, utan också nära tillgången till andra aktiviteter och sevärdheter i området. Deltagarna kan kombinera sina möten med utflykter till skärgården, ta en båttur eller besöka någon av de närliggande öarna för att uppleva den unika skärgårdskulturen. Detta gör mötet till en minnesvärd upplevelse och ger deltagarna chansen att koppla av och njuta av den vackra naturen.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Hotel J en perfekt plats för konferenser och möten. Med sitt läge vid vattnet, nära både skärgård och stad, erbjuder det en unik och stimulerande miljö för deltagarna. Med moderna konferensrum, avkopplande faciliteter som en varm bastu och en vacker trädgård, plus närheten till Stockholms attraktioner, blir Hotel J ett utmärkt val för alla typer av möten och evenemang.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hotel J

Anläggningens adress

Ellensviksvagen 1, 131 52 Nacka Strand

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Rönneberga Konferens

Rönneberga Konferens

Rönneberga Konferens är ett utmärkt val för möten och avkoppling på vackra Lidingö, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Sedan 1969 har Rönneberga varit en plats där människor möts, och denna tradition lever vidare i dag med moderna och inspirerande mötesmöjligheter och en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.
Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden är en enastående plats där historia, elegans och modern komfort smälter samman. Beläget vid Stockholms skärgård, är detta hotell en drömdestination för alla som söker en unik plats för möten, konferenser eller evenemang i en inspirerande miljö.
Högberga Gård

Högberga Gård

Högberga Gård är en historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911. Beläget vid vattnet på Lidingö är denna vackra herrgård en oas av lugn och ro där besökare får en unik upplevelse av både naturen och möteskultur. Härifrån kan man se Stockholms ikoniska Globen som ser precis ut som vanligt, men skillnaden är att här råder en ovanlig tystnad.
Villa Lovik

Villa Lovik

På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar ni en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Vi har nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten. Välkommen till oss på vackra Lidingö.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hotel J


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se