Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel
En självklar mötesplats på Göteborgs paradgata Avenyn

Elite Park Avenue Hotel är en av Göteborgs mest prestigefyllda hotell med en perfekt belägenhet mitt i hjärtat av staden. Hotellet är beläget på Avenyn, som är Göteborgs mest berömda och livliga gata. Med sin närhet till konferensanläggningar som Svenska Mässan, Ullevi och Scandinavium, är hotellet en idealisk destination för både affärsresenärer.

Konferens

En av hotellets främsta attraktioner är dess konferens- och mötesfaciliteter. Det finns flera konferensrum och mötesrum i olika storlekar och utrustade med modern teknik för att möjliggöra en smidig och framgångsrik arbetsmiljö för affärsmöten och konferenser. Hotellets professionella personal är alltid tillgänglig för att ge stöd och service för att säkerställa att mötena genomförs på bästa möjliga sätt.

Mötesplatsen på Elite Park Avenue Hotel är en perfekt plats för informella möten och umgänge. Den eleganta lobbyn erbjuder en avkopplande atmosfär där gästerna kan koppla av och mingla. Den stilfulla inredningen och den generösa takhöjden ger en känsla av exklusivitet och lyx. Oavsett om det är för affärssamtal eller bara för att umgås med kollegor eller vänner, är mötesplatsen ett idealiskt ställe att vara på.

Hotellet

Hotelrummen på Elite Park Avenue Hotel är smakfullt inredda och erbjuder en lyxig och bekväm vistelse för gästerna. Rummen är rymliga och har moderna faciliteter som platt-TV, minibar och en bekväm sittgrupp. Den eleganta inredningen ger en varm och inbjudande atmosfär där gästerna kan känna sig som hemma.

En annan höjdpunkt på Elite Park Avenue Hotel är den berömda hotellfrukosten. Hotellets restaurang erbjuder en riklig buffé med ett brett utbud av frukostalternativ för att tillgodose alla gästers smak och preferenser. Här kan gästerna njuta av en välkomnande start på dagen med färska bakverk, frukt, yoghurt, sallader, ägg, ost och mycket mer. Det är verkligen en perfekt start på dagen.

Maten

Restaurangerna på Elite Park Avenue Hotel har också mycket att erbjuda. Hotellets restaurang är en elegant plats där gästerna kan avnjuta läckra rätter från det internationella köket. Restaurangen erbjuder en varierad menyn med rätter som är noga utvalda för att tillgodose olika smaker och behov. Det finns också en mysig bar där gästerna kan njuta av en drink eller två i en avslappnad och stilfull atmosfär.

För de som behöver lite avkoppling erbjuder Elite Park Avenue Hotel en avkopplande relaxavdelning. Här kan gästerna njuta av en avkopplande stund i bastun eller boka en av de olika behandlingarna som erbjuds, som massage eller ansiktsbehandlingar. Det är den perfekta platsen att varva ner och ladda batterierna efter en lång dag.

I närheten av hotellet finns också många sevärdheter och nöjen att utforska. Liseberg, en av Nordens största nöjesparker, är bara en kort promenad bort. Här kan gästerna njuta av spännande åkattraktioner, konserter och underhållning för hela familjen. Perfekt för att koppla av och ha roligt.

Elite Park Avenue Hotel är också nära till Svenska Mässan, en av Sveriges största mässanläggningar, och Ullevi och Scandinavium som är välkända sport- och evenemangsarenor. Oavsett om det är för att delta i en storskalig kongress eller för att uppleva livekonserter eller sportspektakel på Ullevi eller Scandinavium, har hotellet det perfekta läget för dessa evenemang.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Elite Park Avenue Hotel ett mycket val för er som vill hålla er konferens, möte, event på en central plats i Göteborg. Här finns närheten till allt.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Elite Park Avenue Hotel

Anläggningens adress

Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Strax utanför Lerum, bara 20 minuter från centrala Göteborg ligger Aspenäs Herrgård.Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt
Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.
Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är perfekt beläget i centrala Göteborg, precis intill hamnen i Lindholmen - det nya innovationsområdet. Det tar endast sex minuter att åka med den avgiftsfria färjan till stadens centrum och du har enkel tillgång till den vackra skärgården.
Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, relaxavdelning och takpool.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Elite Park Avenue Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se