Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är en tidlös jugendstilsklenod som lyser upp Västerås stad med sin eleganta närvaro. I en av Sveriges mest älskade byggnader från förra sekelskiftet finner besökarna en smakfull fusion av historisk charm och modern komfort. Detta förstklassiga hotell i Västerås erbjuder 137 rum, inklusive en vacker fest- och konferensvåning, och är stolt värd för Sveriges allra första gastropub, The Bishops Arms.

Läget

Elite Stadshotellet Västerås är strategiskt placerat mitt i hjärtat av Västerås, vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för gäster som vill uppleva stadens mångfald. Med bekvämt gångavstånd till varuhus, shoppinggallerior, pittoreska butiker, utomhusaktiviteter, kollektivtrafik och centralstationen, erbjuder hotellet en perfekt balans mellan stadspuls och fridfull avkoppling. Det är en oas av stillhet och komfort mitt i stadens hjärta.

Konferens

Elite Stadshotellet Västerås har förmånen att kombinera sin historiskt rika miljö med moderna faciliteter för att erbjuda en överlägsen mötes- och konferensupplevelse. De modernt renoverade konferenslokalerna är fullt utrustade med den senaste tekniken, vilket möjliggör skräddarsydda evenemang som kan rymma alla typer av ändamål och behov.

Centrala bland konferenslokalerna är den Kulturminnesmärkta Stora Salen, en majestätisk plats som är perfekt för allt från galamiddagar och banketter till högtidliga ceremonier. Hotellets team arbetar noggrant med att skapa minnesvärda stunder med vackert dukade bord, smakfull dekoration och blomsterarrangemang som förgyller varje tillställning. Oavsett om det är en företagskonferens, ett festligt evenemang eller en ceremoni, utgör Elite Stadshotellet Västerås en imponerande bakgrund.

Konferenslokaler

Elite Stadshotellet Västerås har genom åren vårdat den bevarade jugendstilen samtidigt som man har anpassat sig till gästernas moderna krav och förväntningar. Hotellets åtta konferenslokaler har smakfullt blandat traditionell elegans med modern teknik. Vissa lokaler kan öppnas upp för att skapa en sammanhängande yta, vilket är idealiskt för mässor och utställningar. Trots att det inte finns dedikerade grupprum, har de mysiga soffområdena blivit flitigt använda av konferensgäster för diskussioner och grupparbeten.

Restaurangen

Elite Stadshotellet Västerås inser att mat och dryck är avgörande för en lyckad konferensupplevelse. Hotellet har kapacitet att arrangera allt från exklusiva middagar till avslappnade mingelbufféer och affärsluncher. Många av Elite Stadshotellens enheter inkluderar den populära gastropuben The Bishops Arms i sin närhet, vilket ger möjlighet till spännande dryckesprovningar och kvällsquiz i samband med möten. Hotellets konferensfika är en väl uppskattad inslag vid evenemang, där deltagarna kan ladda upp med energi och njuta av hemlagade delikatesser som fröknäcke, smakrika smoothies, sötsaker och mycket mer.

Sammanfattning

Elite Stadshotellet Västerås är inte bara en plats att övernatta, det är en destination för konferenser och möten som sätter gästernas komfort och behov i första rummet. I denna harmoniska miljö, där historisk elegans och moderna bekvämligheter smälter samman, skapas oförglömliga möten och evenemang som överträffar förväntningarna.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Elite Stadshotellet Västerås

Anläggningens adress

Stora Torget 7, 721 03 Västerås

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Steam Hotel

Steam Hotel

Med ett skönt avstånd till Stockholms höga puls, i en unik och historisk miljö och med milsvid utsikt över Mälaren blir ett besök på The Steam Hotel en oförglömlig upplevelse.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Elite Stadshotellet Västerås


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se