Fågelbrohus

Fågelbrohus
En destination för aktivitet & avkoppling på natursköna Värmdö

Fågelbrohus är en fantastisk destination för alla som söker en perfekt kombination av aktivitet, avkoppling och naturskön miljö. Beläget i hjärtat av Värmdö erbjuder Fågelbrohus en unik upplevelse av lugn och ro i en lantlig miljö samtidigt som det är nära till Stockholms stad.

Konferens

Fågelbrohus är främst känt för sin högkvalitativa konferens- och mötesanläggning. Här finns moderna och inspirerande konferenslokaler som kan rymma både små och stora grupper. Den lantliga omgivningen ger en perfekt atmosfär för att kunna fokusera och få nya idéer att flöda. Här är det möjligt att koppla av och samtidigt vara produktiv.

Hotellet

Det elegant hotellet har bekväma rum och personlig service som gör att du känner dig som hemma. Varje rum är unikt inrett och har en charm som ger en omedelbar känsla av avkoppling. Att vakna upp till en vacker utsikt över den omgivande naturen är en upplevelse i sig.

Aktiviteter

Fågelbrohus erbjuder en mängd olika aktiviteter som passar både små och stora sällskap. Här kan du njuta av golf på den idylliska golfbanan som slingrar sig genom den vackra naturen. Du kan också testa på en mängd andra utomhusaktiviteter såsom tennis, minigolf eller vandring. För den äventyrliga finns även möjlighet till kanotpaddling i den närliggande sjön.

Restaurangen

Gastronomi är en viktig del av upplevelsen på Fågelbrohus. Restaurangens meny bjuder på välsmakande och innovativa rätter med högkvalitativa råvaror, ofta lokalt producerade. Här kan du avnjuta god mat medan du njuter av den vackra utsikten över den omgivande naturen. Restaurangen har även ett rikt utbud av vin och drinkar som kompletterar maträtterna perfekt.

Spa

För den som söker total avkoppling och njutning kan Fågelbrohus erbjuda ett lugnt och avskilt spa. Här kan du unna dig en avslappnande massage eller ta ett uppfriskande dopp i den inomhuspoolen. Det finns också ett bastuområde där du kan slappna av och njuta av en stund för dig själv. Spa-avdelningen erbjuder även olika skönhetsbehandlingar för den som önskar.

Sammanfattning

På Fågelbrohus finns det något för alla. Oavsett om du är där för att jobba, umgås med vänner eller bara koppla av, kommer du att uppleva en minnesvärd vistelse. Den personliga servicen och den natursköna omgivningen gör Fågelbrohus till en destination som du inte kommer att glömma. Här kan du verkligen komma bort från vardagen och njuta av det bästa som naturen har att erbjuda.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Fågelbrohus

Anläggningens adress

Fågelbrovägen 20, 139 60 Värmdö

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Artipelag

Artipelag

Bara en kort resa från Stockholms city når du Artipelag, med buss, bil eller båt. Här finner du lugnet och inspiration för ert möte, konferens eller event.
Ellery Beach House

Ellery Beach House

Längst ut på Lidingö vid Elfviks udde hittar du oss. Vi inspireras av 60- och 70-talet och brinner för mat, design, musik och konst. Vår förkärlek för ombonade, varma miljöer gör Ellery Beach House till en reatret, en upplevelse, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv. Vår ambition är att du som kommer till oss känner dig sedd från första stund.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Fågelbrohus


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se