Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad
Den perfekta kombinationen av business and pleasure – brainstorming med inslag av pool club och salta stänk, frågor på det?

Belägen i den pittoreska staden Falkenberg. Falkenberg Strandbad mer än bara en plats för konferenser – det är en destination som skapar minnesvärda och produktiva möten. Med sin enastående havsutsikt, moderna faciliteter och omsorgsfullt designade miljö, ger det en konferensupplevelse som går långt utöver det vanliga. Här förenas arbete och nöje på ett sätt som inspirerar och ger resultat, och skapar minnen som varar långt efter att konferensen är över.

Konferens

Konferensfaciliteterna på Falkenberg Strandbad är moderna och välutrustade för att möta de höga kraven från företagsvärlden. Här finns flera flexibla mötesrum, som kan anpassas efter gruppens storlek och behov. Rummen är rymliga, ljusa och har panoramafönster som bjuder på en imponerande utsikt över havet. Det finns också avskilda områden för mötespauser och grupparbeten, vilket skapar en behaglig arbetsmiljö för deltagarna. En professionell och inbjudande atmosfär genomsyrar hela anläggningen, vilket gör den till en idealisk plats för både mindre och större konferenser. När ni landar på Falkenberg Strandbad för en konferens, möte, kickoff, fest eller storslagen middag – så vet ni att ni är in goda händer.

Boende

Förutom konferensmöjligheter erbjuder Falkenberg Strandbad också förstklassigt boende för gästerna. Hotellet har ett brett utbud av rum och sviter, alla smakfullt inredda med modern komfort och eleganta detaljer. Oavsett om du reser i affärssyfte eller njuter av en avkopplande semester, kommer du att känna dig som hemma på Falkenberg Strandbad. Rummen är rymliga och ljusa, med bekväma sängar och en harmonisk atmosfär som inbjuder till avkoppling och återhämtning.

Restaurang

För att återhämta dig och få ny energi mellan möten på Falkenberg Strandbad, väntar en variationsrik måltidsupplevelse som bjuder in till smakäventyr. Här finner du ett mångsidigt utbud av mat- och dryckesalternativ, presenterade genom flera restauranger och barer. En av dessa är Sandy’s Grill, som skapar en unik och intim atmosfär perfekt för middagar och privata sammankomster. Oavsett vilken restaurang du väljer har du alltid havet som närmsta granne.

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ett riktigt sommarparadis beläget på den berömda sand stranden Skrea Strand. Samtidigt är det härligt att se ut över ett stormande hösthav eller springa ut från bastun, ta ett uppfriskande vinterdopp eller relaxa framför den sprakande brasan i orangeriet. Trots att du befinner dig så nära naturen är det bara två kilometer till centrum. . Det finns också möjlighet till olika vattensporter och aktiviteter, som paddling eller kajakpaddling, vilket ger gästerna möjlighet att utmana sig själva och njuta av den spektakulära naturen i området.

 Retreat Club

The Retreat Club – Allt annat än ett vanligt spa!

Här kan du njuta av härligt häng till skön musik, relaxa bland varma pooler, frossa i goda rätter med asiatisk touch, smutta på en drink och  låta isbitarna klirra i takt till pulsen från högtalarna. Ju längre ner solen hänger desto högre blir pulsen på The Retreat Club.

Läget

Falkenberg Strandbad har också det perfekta läget för att utforska omgivningen. Staden Falkenberg är känd för sin charmiga atmosfär och alla fantastiska matkreatörer. Här kan besökarna promenera genom de gamla gatorna och besöka lokala caféer och butiker. Om du är sugen på mer äventyr kan du ta en kort biltur och besöka den pulserande staden Göteborg. Med sin levande kultur, shopping och restauranger finns det alltid något att upptäcka i denna dynamiska stad.

Sammanfattning

Falkenberg Strandbad är verkligen en pärla vid västkusten. Med sin vackra omgivning, professionella faciliteter och förstklassiga service finns allt som behövs för att göra din konferens eller hotellvistelse till en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du är där för att arbeta eller koppla av, kommer Falkenberg Strandbad att överträffa

Vi regisserar ert event tillsammans med er. Vad sägs Sandy’s Grill, en dag i vår Pool Club eller en After Beach? Möjligheterna är oändliga på västkustens pärla – endast 55 ynka minuter från Göteborg.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Falkenberg Strandbad

Anläggningens adress

Havsbadsallén 2A, 311 42 Falkenberg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Falkenberg strandbad


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se