Färna Herrgård & Spa

Färna Herrgård & Spa
En naturnära konferensupplevelse mitt i trolska Bergslagen

Färna Herrgård ligger vackert belägen i Skinnskatteberg. Färna Herrgård erbjuder en helhetsupplevelse som omfattar allt från en avstressande miljö till prisbelönt mat, moderna möteslokaler och ett brett utbud av aktiviteter.

Historien bakom Färna Herrgård

Historien om Färna Herrgård går tillbaka till 1776 då den ursprungligen byggdes av Jacob Ramsell. Men det var under Greve Carl Johan von Hermanssons tid 1857 som herrgården fick sitt nuvarande majestätiska utseende. Trots århundradens gång har Färna Herrgård behållit sin karaktäristiska charm och elegans. De vackra matsalarna från förr finns fortfarande bevarade, men de har även kompletterats med moderna bekvämligheter såsom en bar, reception och en härlig vinterträdgård med en avslappnad lounge. Denna kombination av historia och modernitet ger en unik atmosfär som omger Färna Herrgård.

Konferens och konferenslokaler

Färna Herrgård är en plats där man kan kombinera arbete med nöje på bästa möjliga sätt. Deras konferenslokaler är väl upplysta och luftiga, och de har utformats för att skapa en bra arbetsmiljö. Direkt i anslutning till möteslokalerna finns bekväma utrymmen för pauser och avbrott där deltagarna kan koppla av och ladda om. Färna Herrgård prioriterar också gästernas välbefinnande genom att alltid erbjuda färsk frukt och vatten. Dessutom har samtliga konferenslokaler fri wifi-uppkoppling, vilket garanterar en smidig kommunikation under hela evenemanget.

Med 10 olika mötesrum som kan rymma allt från små grupper om 6 personer till större konferenser med upp till 120 deltagare, finns det en stor flexibilitet för att anpassa varje möte efter de specifika behoven och önskemålen. Oavsett om du planerar en intim workshop eller en omfattande konferens, kan Färna Herrgård erbjuda det idealiska utrymmet för ditt arrangemang.

Boende och Logi

Färna Herrgård erbjuder ett imponerande urval av boendemöjligheter med totalt 70 hotellrum och 121 bäddar. Dessa rum är fördelade över olika byggnader på herrgården och dess omgivningar, inklusive Åkstallet, Kuskflygeln, Brukskontoret, Dammhuset, Smedjan, Norra och Södra flygeln. Detta innebär att oavsett var ditt möte äger rum, kommer du alltid att ha bekvämt gångavstånd till huvudbyggnaden och deras spa.

Varje rum på Färna Herrgård är unikt och personligt inrett för att spegla historien och atmosfären i den byggnad där det ligger. Detta ger varje gäst en unik och minnesvärd upplevelse. Med en variation av 19 enkelrum, 22 dubbelrum, 7 twinrum, 19 gemak, 2 sviter och Ramsellvåningen, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan för att passa olika preferenser och behov.

Färna Herrgård: Mat och natur

En av de mest framstående dragen hos Färna Herrgård är deras engagemang för naturliga råvaror och hållbar matlagning. De värdesätter de närodlade råvarorna som är grunden i all deras matlagning. Genom nära samarbete med lokala bönder och nyttjandet av Bergslagens skogar och den egna köksträdgården, garanterar de att varje måltid är en smakrik och hållbar upplevelse.

Restaurangen på Färna Herrgård har förtjänat flera utmärkelser inklusive KRAV-märkning och inspiration från Slow Food-rörelsen. Deras mat har också blivit utvald av prestigefyllda organisationer som Chaine des Rotisseurs och White Guide. Detta innebär att varje måltid på Färna Herrgård är en gastronomisk höjdpunkt som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också stödjer hållbarhet och lokala producenter.

För gäster som önskar utforska den natursköna omgivningen finns det en mängd olika aktiviteter att välja mellan. Den omgivande skogen erbjuder vandringsstigar och svampskogar för naturälskare att utforska. Efter en dags äventyr kan man sedan njuta av ett varmt bad under bar himmel, vilket är en unik och avslappnande upplevelse.

Sammanfattning

Färna Herrgård är mycket mer än bara en konferensanläggning. Det är en destination som erbjuder en enastående och mångsidig upplevelse som omfattar historia, moderna möteslokaler, bekvämt boende och gourmetmat. Oavsett om du är här för en konferens, en avkopplande spa-upplevelse eller en speciell händelse tillsammans med kollegor, kommer Färna Herrgård att överträffa dina förväntningar och skapa minnen som varar livet ut.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Färna Herrgård & Spa

Anläggningens adress

FÄRNA HERRGÅRD 1, 739 70 Skinnskatteberg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är en tidlös jugendstilsklenod som lyser upp Västerås stad med sin eleganta närvaro. I en av Sveriges mest älskade byggnader från förra sekelskiftet finner besökarna en smakfull fusion av historisk charm och modern komfort. Detta förstklassiga hotell i Västerås erbjuder 137 rum, inklusive en vacker fest- och konferensvåning, och är stolt värd för Sveriges allra första gastropub, The Bishops Arms.
Steam Hotel

Steam Hotel

Med ett skönt avstånd till Stockholms höga puls, i en unik och historisk miljö och med milsvid utsikt över Mälaren blir ett besök på The Steam Hotel en oförglömlig upplevelse.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Färna Herrgård & Spa


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se