STEAM HOTEL

STEAM HOTEL
18 VÅNINGAR HÖGT OCH 100 ÅR GAMMALT ÅNGKRAFTVERK

Steam Hotel är en unik och spektakulär plats som kombinerar historia, arkitektur och modern design på ett sätt som få andra hotell kan matcha. Beläget i hjärtat av den pittoreska staden Västerås, är detta hotell en oas av lyx och komfort för både affärsresenärer och besökare som vill njuta av en minnesvärd vistelse.

Miljön

När man kliver in i Steam Hotel möts man av en stämningsfull atmosfär som tar en tillbaka i tiden, till Industrialismens era. Hotellets interiör är vackert inredd i en industriell och vintagestil som påminner om stadens historia som en viktig järnvägsknutpunkt. Väggarna pryds av gamla fotografier och artefakter från den industriella eran, andas historian, samtidigt som de ger en modern och trendig känsla.

Hotellrummen

Steam Hotel erbjuder ett brett utbud av bekväma och elegant inredda rum och sviter. Rummen präglas av en lyxig och samtidigt avslappnad atmosfär, där högklassig design går hand i hand med moderna bekvämligheter. Varje rum är individuellt inrett för att ge gästerna en unik upplevelse och en känsla av att vara hemma på ett sätt som få andra hotell kan erbjuda.

Konferens

För affärsresenärer finns det flera konferenslokaler att välja mellan på Steam Hotel. Lokalerna är tekniskt utrustade och flexibla för att möta olika typer av behov. Från små mötesrum till större konferenssalar, kan Steam Hotel erbjuda faciliteter för både mindre och större möten och evenemang. De professionella och kunniga personalen på Steam Hotel finns alltid här för att hjälpa till att organisera och genomföra framgångsrika möten och konferenser.

Maten

För att fylla på energin mellan möten finns det flera mat- och dryckesalternativ på Steam Hotel. Hotellet har flera restauranger och barer som erbjuder en mängd olika matupplevelser. Oavsett om man är sugen på en härlig middag, en avslappnad lunch eller bara en drink vid baren, finns det något för alla smaker och preferenser. Restaurangerna erbjuder rätter med fokus på kvalitet och smak, med influenser från såväl svenska som internationella kök.

Aktiviteter

För att koppla av och unna sig något extra finns det också ett spa- och wellnesscenter på Steam Hotel där gästerna kan njuta av olika behandlingar och avkopplande stunder. Här finns också ett gym för de som vill träna och hålla sig i form under sin vistelse.

För de som vill upptäcka mer av Västerås finns det mycket att utforska. Staden bjuder på en vacker natur och spännande kulturhistoria. Besökare kan ta en promenad längs Mälarens strandpromenad, besöka några av stadens historiska sevärdheter eller bara njuta av den charmiga atmosfären i stadens gamla stadskärna. Ingen vistelse i Västerås är komplett utan ett besök på det imponerande Västerås Slott, som bjuder på enastående utsikt över staden och omgivningarna.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Steam Hotel i Västerås mer än bara ett vanligt hotell. Det är en plats där man kan uppleva historia och samtidigt njuta av modern lyx och bekvämlighet. Med sina konferensmöjligheter, elegant inredda rum, läckra matupplevelser och närhet till Västerås attraktioner, är Steam Hotel det perfekta valet för både affärsresenärer och besökare som vill ha en minnesvärd vistelse i denna vackra stad.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

STEAM HOTEL

Anläggningens adress

Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås är en tidlös jugendstilsklenod som lyser upp Västerås stad med sin eleganta närvaro. I en av Sveriges mest älskade byggnader från förra sekelskiftet finner besökarna en smakfull fusion av historisk charm och modern komfort. Detta förstklassiga hotell i Västerås erbjuder 137 rum, inklusive en vacker fest- och konferensvåning, och är stolt värd för Sveriges allra första gastropub, The Bishops Arms.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Steam Hotel


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se