Hällsnäs

Hällsnäs
Idyllisk miljö med 100-årig historia

Hällsnäs är ett vackert och idylliskt ställe beläget endast 15 minuter från Landvetter flygplats, vilket gör det till en perfekt destination för både inrikes och utländska besökare som vill utforska Göteborgs charm samtidigt som de vill njuta av en avkopplande och naturskön miljö.

Hällsnäs har en rik historia som sträcker sig över 100 år. Denna magnifika herrgård byggdes på 1800-talet och har sedan dess varit en plats för människor att samlas, koppla av och njuta av livets goda. Den eleganta arkitekturen och antikviteten i byggnaden ger en atmosfär av tidlöshet och charm som få andra platser kan erbjuda.

Miljön

Den fantastiska naturen som omger Hällsnäs ger en spektakulär inramning till den redan vackra herrgården. Belägen vid sjön Sävelången erbjuder Hällsnäs otroliga vyer och idylliska promenader längs vattnet. Gårdens stora trädgårdar, prunkande blommor och grönskande gräsmattor skapar en fridfull och rofylld atmosfär för besökare att förundras över.

Konferens

Tack vare sitt fantastiska läge i närheten av Göteborg är Hällsnäs en populär plats för konferenser, möten och kick-off-evenemang. Här erbjuds moderna och välutrustade konferenslokaler som kan rymma både mindre och större grupper. De natursköna omgivningarna ger också möjligheter till utomhusaktiviteter och teambuilding-aktiviteter som kan förbättra samarbete och främja gemenskapen bland deltagarna.

Aktiviteter

Förutom konferenser och möten erbjuder Hällsnäs även en mängd olika aktiviteter för att hålla gästerna engagerade och underhållna. Oavsett om du vill utmana dig själv med några rundor golf på Hällsnäs golfbana, ta en avkopplande promenad längs sjön, eller utforska omgivande naturområden på cykel finns det garanterat något för alla.

Herrgården

Efter en dag fylld med konferenser, möten och aktiviteter kan gästerna återvända till Hällsnäs herrgård för att koppla av och njuta av den förstklassiga gästfriheten och boende som erbjuds. Här kan du välja mellan olika typer av rum, inklusive lyxsviter och charmiga rum i herrgården, som alla har bekvämligheter och inredning som passar både klassisk och modern smak.

Maten

Det är självklart att maten också har en viktig roll på Hällsnäs. Med en passion för gastronomi och färska lokala råvaror erbjuder Hällsnäs sina gäster en kulinarisk upplevelse som kommer att vara långt ifrån vanligt. Den prisbelönta restaurangen på Hällsnäs serverar utsökta rätter skapade av professionella kockar, som garanterat kommer att tillfredsställa även de mest kräsna gästerna.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Hällsnäs en oas av skönhet och elegans som ligger nära naturen och bara en kort bilresa från Göteborg. Med sin 100-åriga historia och en mängd olika aktiviteter, konferenser, möten, och allt detta kombinerat med förstklassig gästfrihet och mat, är Hällsnäs den perfekta platsen för alla typer av besökare som söker en minnesvärd och unik upplevelse.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Hällsnäs

Anläggningens adress

Långenäsvägen 150, 435 35 Mölnlycke

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Strax utanför Lerum, bara 20 minuter från centrala Göteborg ligger Aspenäs Herrgård.Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Hällsnäs


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se